20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ VІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»!

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ VІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»!

До уваги учасників VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи», яка відбудеться 15-16 жовтня 2020 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини! 13 жовтня о 14:20 в приміщенні Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності (205 аудиторія) відбудеться тестове підключення учасників конференції засобами платформи «Zoom».

Ідентифікатор конференції: 844 875 4648

Організаційний комітет

Один коментар до “ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ VІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»!”

  1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ПРОФЕСІЙНОЇ
    ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ
    ШКОЛИ У ГАЛУЗІ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ ЗАСОБАМИ
    ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Залишити відповідь

Схожі новини

РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ПЕТРИКІВСЬКИЙ ДЕКОРАТИВНИЙ РОЗПИС ЯК ЗАСІБ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ»РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ПЕТРИКІВСЬКИЙ ДЕКОРАТИВНИЙ РОЗПИС ЯК ЗАСІБ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ»

26 травня 2023 року на базі Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини кафедрою образотворчого мистецтва було проведено науково-методичний семінар «Петриківський декоративний розпис як засіб національної

ВЧИМОСЯ НАДАВАТИ ПЕРШУ ДОПОМОГУВЧИМОСЯ НАДАВАТИ ПЕРШУ ДОПОМОГУ

Нещодавно Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста провела практичне заняття з надання першої допомоги постраждалим із студентами мистецько-педагогічного факультету. Заняття проводила інструктор з медичної допомоги Нікітіна Тетяна Олександрівна. Щоб кваліфіковано

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ! ОГОЛОШУЄТЬСЯ ДОДАТКОВИЙ НАБІР НА ОС “БАКАЛАВР” ТА “МАГІСТР”!ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ! ОГОЛОШУЄТЬСЯ ДОДАТКОВИЙ НАБІР НА ОС “БАКАЛАВР” ТА “МАГІСТР”!

Шановні абітурієнти! Оголошується додатковий набір на факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на денну та заочну форму навчання! Для вступу на перший курс на ОС “Бакалавр” на