20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

З ДНЕМ СТУДЕНТА

Шановні студенти! Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаємо вас із Міжнародним днем студента!

 

 

Ви активні, розумні, прогресивні, талановиті. Ваші здобутки та перемоги – вагомий внесок у розвиток рідної Альма-матер. Пишаємося вашими успіхами і віримо, що навчання на нашому факультеті відкриє для вас нові перспективи, допоможе досягти поставленої мети, зробить вас упевненими в собі.

Ми готові постійно створювати вам необхідні умови для отримання якісної освіти, професійного зростання та допомагати реалізовувати ваші творчі проекти.

Успішно представляйте свої таланти та вміння, оберігайте та примножуйте  культурні і духовні надбання нашої держви, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля.

Зичимо вам невичерпного творчого натхнення, наполегливості, успіхів у навчанні. Нехай кожен день студентського життя буде  неповторним і незабутнім. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю. Миру, щастя, злагоди й любові!

 

 

З повагою і любов’ю –

викладачі та співробітники факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

З НАГОДИ 72-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІЗ НАГОДИ 72-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Відповідно Указу Президента України  та листа на ім,я ректора УДПУ, про заходи 8-9 травня щодо відзначення 72-ї річниці перемоги у Другій світовій війні, Дня пам,яті та примирення, повідомляємо наступне: –

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У V ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У V ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 15 березня 2018 року на базі кафедри хореографії та художньої культури Уманського

“З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!”“З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!”

“З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!” під такою назвою відбулися благодійний ярмарок та концерт на підтримку Збройних Сил України, організуваний викладачами та студентами Тальнівського будівельно-економічного фахового коледжу спільно із працівниками закладів дошкільної