20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

З ДНЕМ СТУДЕНТА

Шановні студенти! Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаємо вас із Міжнародним днем студента!

 

 

Ви активні, розумні, прогресивні, талановиті. Ваші здобутки та перемоги – вагомий внесок у розвиток рідної Альма-матер. Пишаємося вашими успіхами і віримо, що навчання на нашому факультеті відкриє для вас нові перспективи, допоможе досягти поставленої мети, зробить вас упевненими в собі.

Ми готові постійно створювати вам необхідні умови для отримання якісної освіти, професійного зростання та допомагати реалізовувати ваші творчі проекти.

Успішно представляйте свої таланти та вміння, оберігайте та примножуйте  культурні і духовні надбання нашої держви, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля.

Зичимо вам невичерпного творчого натхнення, наполегливості, успіхів у навчанні. Нехай кожен день студентського життя буде  неповторним і незабутнім. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю. Миру, щастя, злагоди й любові!

 

 

З повагою і любов’ю –

викладачі та співробітники факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇКУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

24 жовтня 2022 року на кафедрі хореографії та художньої культури факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини розпочали роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників (у сфері післядипломної освіти для осіб з вищою освітою) зі спеціальності: 014 Середня

ПРИМНОЖУЄМО НАШІ ЗДОБУТКИ!!!ПРИМНОЖУЄМО НАШІ ЗДОБУТКИ!!!

Близько тисячі учасників з різних куточків України приїхали  4-5 листопада до м. Кам’янця-Подільського, щоб продемонструвати свої таланти та почути відгуки від компетентного журі ІІІ Всеукраїнського мистецького фестивалю-конкурсу «Grand Fest Кам’янець».

ВІТАЄМО НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ДУЕТ «РЕНЕСАНС» З ПЕРЕМОГОЮ!ВІТАЄМО НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ДУЕТ «РЕНЕСАНС» З ПЕРЕМОГОЮ!

5-6 грудня 2019 року в місті Києві відбувся ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Елладійські ігри». В інструментальному жанрі Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляв народний аматорський інструментальний дует «Ренесанс»