20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР – ЛАУРЕАТ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ

МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР – ЛАУРЕАТ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ

26 грудня в місті Одеса відбувся ІІ Всеукраїнський фестиваль хорового та ансамблевого співу «Вогонь Різдва горить, палає, Колядка поміж всіх лунає» (дистанційний формат).

Захід об’єднав професійні, студентські та аматорські колективи з усієї України. Звання Лауреата фестивалю здобув «Молодіжний камерний хор», художній керівник та дириґент – Оксана Сухецька, концертмейстер – Іван Біленький.

Фестивальні виступи «Молодіжного камерного хору» можна переглянути за посиланнями:

Колектив висловлює щиру подяку за підтримку та сприяння декану факультету мистецтв – І.Г. Терешко та завідувачу кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва –  В. В. Семенчуку.

Залишити відповідь

Схожі новини

ТАНЦЮВАЛЬНА КАЗКА «12 МІСЯЦІВ»ТАНЦЮВАЛЬНА КАЗКА «12 МІСЯЦІВ»

3 квітня 2015 року в приміщенні актової зали нового корпусу відбулась презентація бакалаврської роботи з хореографії: спільного творчого проекту кафедри хореографії та художньої культури УДПУ імені Павла Тичини та Уманської

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 3 травня, свій ювілейний, 55-й День народження, святкує талановитий художник і педагог, старший викладач кафедри образотворчого мистецтва Юрій Вікторович Коваленко. Шановний Юрію Вікторовичу! Щиро вітаємо Вас із такою знаменною

ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКОВІ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКОВІ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬ

Шановні студенти, батьки, викладачі та всі бажаючі, запрошуємо Вас на святкові урочистості з нагоди Дня знань, а також традиційну Посвяту першокурсників у студенти, які відбудуться 31 серпня об 11:00 год.