20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ Культурно-просвітницький центр СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА ПРОВЕЛИ МАЙСТЕР-КЛАСИ З МАКРАМЕ ТА ГРИМУ

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА ПРОВЕЛИ МАЙСТЕР-КЛАСИ З МАКРАМЕ ТА ГРИМУ

Нещодавно в рамках співпраці між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та Уманським навчально-виховним комплексом «Загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 10 – медичною гімназією» студенти факультету мистецтв спеціальності «Образотворче мистецтво»: Макогоненко Ірина, Закренична Дар’я, Лисенкова Юлія, Трач Ірина, Лаврушина Ірина, Любонько Марія, Величко Каріна провели майстер-класи з макраме «Чарівні вузлики» та гриму «Впізнай мене».

Медична гімназія одна із шкіл у місті в якій запроваджено програму сприяння здорового способу життя. Недаремно, саме 5 квітня, в день здоров’я Уманський НВК № 10 святкує свій день народження. У програмі традиційно відбувався забіг, до якого долучилися учні 1-11 класів, їхні батьки та вчителі школи.

Після забігу було проведено різноманітні майстер-класи і частування кашею. Наших студентів також пригостили смачним частуванням. Бажаємо успіхів та подальшої співпраці.

Залишити відповідь

Схожі новини

А СОТНЮ ВЖЕ ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА… ПОДВИГ ЗАРАДИ МРІЇА СОТНЮ ВЖЕ ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА… ПОДВИГ ЗАРАДИ МРІЇ

Рівно чотири роки пройшло з того дня, коли з’явилися ці моторошні рядки. У четверту річницю розстрілів на Майдані викладачі та студенти факультету мистецтв вкотре вшановували подвиг учасників Революції гідності, навіки

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОМУ ВІДКРИТТІ ЕКСКУРСІЙНОГО СЕЗОНУ ДЕНДРОПАРКУ «СОФІЇВКА»СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОМУ ВІДКРИТТІ ЕКСКУРСІЙНОГО СЕЗОНУ ДЕНДРОПАРКУ «СОФІЇВКА»

6 квітня 2019 року студенти спеціальності «Хореографія» факультету мистецтв взяли участь в урочистому відкритті екскурсійного сезону дендропарку «Софіївка». Велично виглядав вальс у їхньому виконанні на тлі оновленого Уманського парку.

КОРОНАВІРУС – КАРИКАТУРАКОРОНАВІРУС – КАРИКАТУРА

Карикатура – це дивовижний жанр, який створений для того, щоб сильним світу цього служити в ролі того самого середньовічного блазня, якому єдиному в королівській свиті було дозволено говорити Господарю правду.