20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ПОЧАТКУ ЗАНЯТЬ У ІІ СЕМЕСТРІ!

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ПОЧАТКУ ЗАНЯТЬ У ІІ СЕМЕСТРІ!

Шановні студенти! Повідомляємо вам, що відповідно до рішення вченої ради факультету мистецтв освітній процес на факультеті мистецтв у період з 01.02.2021 р. по 14.02.2021 р. буде відбуватися виключно в дистанційному режимі з використанням освітньої платформи Moodle та інших програмних засобів хмарно-орієнтованих сервісів (Zoom, Google Meet, Skype,Telegram тощо). Слідкуйте за розкладом та оголошеннями на платформі Moodle.
Адміністрація факультету вивчає питання щодо форми навчання (очної, змішаної, дистанційної) з 15 лютого 2021 р. Просимо вас долучитися до онлайн-опитування, яке проводиться з 28 січня по 10 лютого 2021 року на офіційному сайті факультету мистецтв. Ми обов’язково врахуємо ваші пропозиції!
Бажаємо всім здоров’я!

З повагою – адміністрація факультету.

Залишити відповідь

Схожі новини

КОНЦЕРТ ГІТАРНОЇ МУЗИКИ (ПРИСВЯЧЕНИЙ 90-ІЙ РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ)КОНЦЕРТ ГІТАРНОЇ МУЗИКИ (ПРИСВЯЧЕНИЙ 90-ІЙ РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ)

Концерт гітарної музики (присвячений 90-ій річниці заснування УДПУ імені Павла Тичини) Щиросердно дякуємо доценту Коваленку Анатолію за якісно організовану роботу, а також усім виконавцям за хвилини радості, прекрасні емоції і

СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВСТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

У рамках заходів до Днів науки 20 квітня 2017 р. Радою молодих науковців та дослідників, Студентським науковим товариством факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини було проведено ІV Всеукраїнську студентську науково-практичну