20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ ІНТЕРНЕТ-КОНКУРСІ З ХУДОЖНЬОЇ ТВОРЧОСТІ «БЕЗМЕЖНИЙ СВІТ ФАНТАЗІЇ»!

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ ІНТЕРНЕТ-КОНКУРСІ З ХУДОЖНЬОЇ ТВОРЧОСТІ «БЕЗМЕЖНИЙ СВІТ ФАНТАЗІЇ»!

Кафедра образотворчого мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує учнівську молодь віком від 12 до 18 років взяти участь у Регіональному інтернет-конкурсі художньої творчості «Безмежний світ фантазії»!

Мета конкурсу: Виявлення обдарованих, талановитих дітей, юнацтва та молоді; залучення підростаючого покоління до розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і в своєму житті, художньо-естетичне виховання; сприяння реалізації творчих задумів у різних видах образотворчого мистецтва.

Завдання конкурсу:

– підтримка талановитих дітей та молоді в реалізації їх творчого потенціалу, розкриття уяви та фантазії;

– популяризація образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва;

– знайомство юних митців з творчістю однолітків, педагогів – з досвідом колег;

– розвиток та вдосконалення художньої майстерності.

Номінації конкурсу

– Графіка

– Живопис

– Декоративно-ужиткове мистецтво

– Digital art (Цифрове мистецтво)

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку і якісну фотографію роботи в електронному варіанті для офіційного каталогу інтернет-конкурсу. Заявка на кожного учасника заповнюється на окремому бланку.

Подача заявок здійснюється до 20 квітня 2021 року на адресу оргкомітету конкурсу:  e-mail: kafedra_om@meta.ua з поміткою «Інтернет-конкурс».

Завантажити (DOC, 623KB)

Залишити відповідь

Схожі новини

МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ВКОТРЕ ЗУСТРІЧАВ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙМИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ВКОТРЕ ЗУСТРІЧАВ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

2 квітня на мистецько-педагогічному факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів, які приїхали з різних регіонів України щоб краще ознайомитися з діяльністю факультету.

НА КАФЕДРІ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ВІДБУЛИСЯ МАЙСТЕР-КЛАСИ З ТАНЦЮВАЛЬНОЇ ТЕРАПІЇ ТА МИСТЕЦТВА СТВОРЕННЯ ПЕРФОМЕНСУНА КАФЕДРІ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ВІДБУЛИСЯ МАЙСТЕР-КЛАСИ З ТАНЦЮВАЛЬНОЇ ТЕРАПІЇ ТА МИСТЕЦТВА СТВОРЕННЯ ПЕРФОМЕНСУ

Освітній процес у нинішніх умовах реформування вищої освіти в Україні передбачає розширення спектру методів формування професійних компетентностей майбутніх педагогів-хореографів. Одним із таких методів, що активно застосовується викладачами кафедри хореографії та

СЕРІЯ ВЕБІНАРІВ ВІД КОМПАНІЇ CLARIVATE ANALYTICS У ВЕРЕСНІСЕРІЯ ВЕБІНАРІВ ВІД КОМПАНІЇ CLARIVATE ANALYTICS У ВЕРЕСНІ

Інформуємо зацікавлених науковців, викладачів та авторів про безкоштовні оновлені серії вебінарів від Clarivate Analytics українською мовою, які відбудуться з 24 по 26 вересня 2019 року.  Важливо: реєстрація на кожний вебінар