20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

24 січня на мистецько-педагогічному факультеті пройшов День відкритих дверей

Аудиторія

З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернулася декан факультету, кандидат історичних наук, доцент Дудник Олена ВолодимирівнаОзнайомивши гостей із основними перевагами навчання на мистецько-педагогічному факультеті нашого університету, декан побажала, щоб ця зустріч стала для багатьох першим кроком до здобуття престижної освіти в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Декан

З інформацією про особливості вступної кампанії виступив відповідальний секретар приймальної комісії кандидат педагогічних наук, доцент Ящук Сергій Миколайович. Сергій Миколайович ознайомив присутніх із особливостями процесу підготовки студентів в Уманському державному педагогічному університеті, правилами реєстрації на ЗНО та ін.

Ящук

Про напрочуд насичене і багатогранне студентське життя мистецько-педагогічного факультету розповіла представник студентської ради, магістрантка спецальності «Образотворче мистецтво» Ірина Білас.

Білас

Наступним кроком були зібрання по спеціальностях, де зівідувачі кафедр факультету більш детально розповіли абітурієнтам про окремі напрями підготовки.
У День відкритих дверей організатори подбали про створення на факультеті теплої атмосфери і максимально комфортних умов для знайомства з вищим навчальним закладом.
Після загального засідання гостям запропонували переглянути та оцінити виставку прекрасних робіт студентів мистецько-педагогічного факультету спеціальності “Образотворче мистецтво”.

Виставка 2 Виставка

Залишити відповідь

Схожі новини

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

8 липня свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Діхтяренко Наталія Борисівна   Шановна Наталія Борисівна! Прийміть щирі слова вітання та побажання безмежної радості, душевного тепла, міцного

ВІДБУЛАСЯ ОНЛАЙН ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ «ОСИПА ЗАКЛИНСЬКА: ЖИТТЯ ЯК ДАВНІЙ ПЕРЕПИѻ²ДБУЛАСЯ ОНЛАЙН ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ «ОСИПА ЗАКЛИНСЬКА: ЖИТТЯ ЯК ДАВНІЙ ПЕРЕПИС»

3 квітня 2024 р. у межах проведення просвітницьких вебінарів «Цвіт української педагогіки: сучасне і минуле» була проведена лекція дослідниці, учительки української мови і літератури Угринівського ліцею Угринівської сільської ради Івано-Франківської

ВЕЧОРНИЦІ В ГУРТОЖИТКУВЕЧОРНИЦІ В ГУРТОЖИТКУ

13 грудня православні християни відзначають велике свято – день Святого Андрія Первозванного. В народі це свято часто називали днем Андрія Осіннього, або Гадального. За народним календарем заведено гуляти й веселитися,