20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «УКРАЇНСЬКА КОЛЯДА».

ВІДБУВСЯ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «УКРАЇНСЬКА КОЛЯДА».

15 січня 2022 року в м. Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Українська коляда».

У номінації «Оригінальне мистецтво» жанрі «Інструментальна музика» Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляв: студент кафедри інструментального виконавства Обідник Андрій (клас доцента Радзівіл Тетяни Анатоліївни) і виборов І місце у ІV віковій категорії та отримав диплом лауреата І ступеня.

Від імені адміністрації факультету мистецтв, викладачів кафедри інструментального виконавства і студентів щиро вітаємо учасника фестивалю-конкурсу та його керівника з перемогою й бажаємо подальших творчих успіхів і професійного зростання!

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 16 травня 2015 року на базі кафедри хореографії та

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!!!ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!!!

30 червня відзначила свій ювілей викладач кафедри інструментального виконавства Радзівіл Тетяна Анатоліївна  Шановна Тетяна Анатоліївна! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Ми з ювілеєм Вас вітаєм! Щоб стільки ж раз

ВІДБУЛОСЯ ПЛАНОВЕ ПНРИБИРАННЯ ТЕРИТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТУВІДБУЛОСЯ ПЛАНОВЕ ПНРИБИРАННЯ ТЕРИТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

Студентська молодь, як особлива соціально-вікова група, є дуже важливою частиною сучасного суспільства. Проте варто відзначити, що в даний час, в епоху споживання, молоді люди часто не усвідомлюють важливості трудової діяльності.