20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ФОРМУВАННЯ ВЛАСНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

ФОРМУВАННЯ ВЛАСНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

У процесі підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва педагогічна практика в закладах загальної середньої освіти посідає особливе місце.

У реальних умовах школи студенти мають можливість ознайомитись з нормативними документами і методичною базою школи, проєктувати і здійснювати свою власну професійну діяльність.

Студенти 12 групи заочного відділу факультету мистецтв проходили педагогічну практику на базі закладів загальної середньої освіти за місцем проживання.

Під час проходження практики вони ознайомились та запозичили досвід кращих учителів музичного мистецтва.

На кафедрі музикознавства та вокально-хорового мистецтва відбувся захист навчальної педагогічної практики студентів 12 групи дистанційно.

У своїх звітах студенти відмітили, що під час проходження практики у школі вони застосовували на уроках мистецтва різноманітні методичні прийоми та форми роботи. Намагалися активізували пізнавальну діяльність школярів. Вдало використовували інтерактивні технології навчання.

Кращими серед студентів 12 групи, які успішно звітували та захистили педагогічну практику, були: Алексєєнко Д., Вацюк В., Хом’яченко М.

Педагогічна практика в школі збагатила практичний досвід студентів, допомогла їм виробити уміння та навички, поглибити, закріпити отримані знання з фахових та педагогічних дисциплін.

Схожі новини

СПІВАЄ НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ КОЛЕКТИВ – АКАДЕМІЧНИЙ ХОР «ЮНІСТЬ»СПІВАЄ НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ КОЛЕКТИВ – АКАДЕМІЧНИЙ ХОР «ЮНІСТЬ»

Серед різноманітних форм музичного виховання школярів, саме вокально-хорова діяльність у загальноосвітній школі має пріоритети у роботі з дітьми. Професія диригента і вчителя музичного мистецтва багато у чому подібні. Це і

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Щиро вітаємо талановиту випускницю спеціальності «Образотворче мистецтво» Оксану Лавриченко з перемогою у Всеукраїнському пленері молодих художників «Вернісаж тернового поля 2021: В.Гнатюк очима сучасника», який проходив дистанційно 9-15 травня у Тернопільському

ВІТАЄМО ТРІО «SERBIAN STAR»!ВІТАЄМО ТРІО «SERBIAN STAR»!

Вітаємо тріо «SERBIAN STAR» у складі Джорджевича Александара, Дрманича Йована, Марковича Дарко та іхнього художнього керівника – доцента кафедри інструментального виконавства Гусака Владислава Анатолійовича з отриманням Диплому ІII ступеня на