20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

19 вересня  свій  День народження  відзначає   кандидат педагогічних наук, доцент  кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Козій Ольга Михайлівна.

Шановна імениннице!  Щиро вітаємо Вас з нагоди цього свята  і   бажаємо  щастя, міцного здоров’я, благополуччя , творчого натхнення та мирного небі над головою!

До поки сонце світить з висоти,
Щебечуть птахи, зацвітають квіти,
Ми Вам життям бажаєм твердо йти,
І днем майбутнім від душі радіти!
Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання і музика вінчають!

Схожі новини

ДОТИК СЕРЦЯ ДО ТВОРЧОСТІ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯДОТИК СЕРЦЯ ДО ТВОРЧОСТІ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ

Виховний захід кафедри хореографії та художньої культури представлений на розгляд у конкурсі «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік» у номінації «Кращий виховний захід». Викладачі та студенти спеціальності «Хореографія» провели

ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ІНТЕГРАЦІЯ У МИСТЕЦЬКІЙ ОСВІТІ ЯК ЧИННИК ГАРМОНІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ»ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ІНТЕГРАЦІЯ У МИСТЕЦЬКІЙ ОСВІТІ ЯК ЧИННИК ГАРМОНІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ»

16 листопада 2017 року на базі факультету мистецтв та НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 – медична гімназія» відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Інтеграція у мистецькій освіті як чинник гармонійного