20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ГОДИНА КУРАТОРА!

16 вересня, куратором Волошиною А.В., в режимі онлайн, була проведена година куратора для студентів 32 групи. Цього річ до групи зараховано 6 студентів, тому година куратора була інформаційно-організаційною. Після знайомства з новими студентами розглянули важливі на сьогодні питання: організація навчального процесу в змішаному форматі, правила поводження під час повітряної тривоги, правила проживання в гуртожитку, а також провели бесіду «Що слід мати вдома, щоб захиститись від наслідків радіаційної аварії» та розглянули поради МОЗ України про підготовку до російського тероризму (вимкнення світла, води та втрати зв’язку.

Студенти були надзвичайно активними, дискутували та обговорювали!

Схожі новини

СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ДНЯ МІСТА!СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ДНЯ МІСТА!

7-8 жовтня 2023 року, вже вкотре жителі та гості Умані відзначають День міста! День міста – це свято тих, для кого Умань стала рідною домівкою, хто народився і виріс тут,

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 025 «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 025 «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»

29 травня 2019 року на кафедрі інструментального виконавства відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 025 «Музичне мистецтво». Оцінювала результати стдентської підсумкової роботи державна екзаменаційна комісія у складі: