20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

Студенти та студентська рада факультету мистецтв щиро вітають усіх музикантів та шанувальників музичного мистецтва з Міжнародним днем музики!

Бажаємо вам втілення в реальність всіх творчих планів, нових злетів, наснаги, захоплених слухачів, позитивних емоцій та невгамовної енергії! Нехай музика і надалі супроводжує нас упродовж всього життя і допомагає досягти у ньому гармонії і досконалості.

Зазвичай заходи до Дня музики завжди супроводжують виступами, святкуваннями, але не в цьому році…  Тож прийміть вітання від студентів факультету мистецтв з різних куточків України та світу.

Все минає, а музика – вічна!

Схожі новини

«ПАНДА КУНГ-ФУ» В ПОДАРУНОК ДІТЯМ«ПАНДА КУНГ-ФУ» В ПОДАРУНОК ДІТЯМ

Діти – найщиріші та найвдячніші глядачі. Напередодні шкільних канікул студенти 33 та 34 груп мистецько-педагогічного факультету напряму підготовки «Хореографія» подарували дітям Уманській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 5

ПЕРЕГЛЯДИ З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»!ПЕРЕГЛЯДИ З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»!

Наприкінці травня на факультеті мистецтв відбувся перегляд академічних і творчих робіт студентів напряму підготовки «Образотворче мистецтво». Викладачі кафедри образотворчого мистецтва мали змогу оцінити студентські роботи, які виконувалися протягом другого семестру.