20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

22 листопада свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент, в. о. завідувача кафедри образотворчого мистецтва Музика Ольга Яношівна!

Шановна Ольго Яношівно!  Прийміть наші щирі вітання та побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, невичерпного творчого натхнення та наснаги у роботі. Нехай Ваше життя буде насичене радісними подіями, яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами! Хай Ваша енергійність, душевність і людяність привертають до Вас тих, хто працює і спілкується з Вами, та нових надійних друзів. Миру, злагоди, добробуту Вам і Вашій родині!

Адміністрація, професорсько-викладацький та

студентський колектив факультету мистецтв

Схожі новини

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні – 15 червня, свій День Народження святкує викладач-стажист кафедри інструментального виконавства, Семко Людмила Василівна! Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує

АДМІНІСТРАЦІЯ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ЕТНОФЕСТИВАЛІ-ЯРМАРКУ «ВІДКРИТИЙ ПРОСТІР ТВОРЧОСТІ»АДМІНІСТРАЦІЯ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ЕТНОФЕСТИВАЛІ-ЯРМАРКУ «ВІДКРИТИЙ ПРОСТІР ТВОРЧОСТІ»

Адміністрація факультету мистецтв запрошує професійні та аматорські творчі колективи (вокальні, інструментальні, хореографічні, фольклорні), майстрів декоративно-прикладного мистецтва взяти участь в Етнофестивалі-ярмарку “Відкритий простір творчості”, який проходитиме 18 жовтня 2019 року.

ВІДБУВСЯ 24-ий ФЕСТИВАЛЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТВОРЧОСТІВІДБУВСЯ 24-ий ФЕСТИВАЛЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ

Сьогодні в Уманському державному педагогічному університеті відбувся 24-ий Фестиваль педагогічної творчості. Цього року дійство було присвячено 200 річниці з дня народження Великого Кобзаря – Тараса Шевченка… Свято розпочалося з презентацій