20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

23 лютого свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, заслужений працівник освіти України, доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва  Балдинюк Дмитро Іванович.

Шановний імениннику! Прийміть щирі й сердечні вітання з нагоди цього свята та побажання мирного неба в переможній Україні, міцного здоров’я та особистого щастя, родинного затишку та достатку,  добробуту та благополуччя, творчого натхнення та впевненості у завтрашньому дні!

Хай дороги стеляться крилато,
Будуть чисті, рівні, як струна,
Хай добро не оминає хату,
Як не оминає цвіт весна,
Хай здоров’я, радість і достаток
Стеляться, немов вишневий цвіт,
Хай малює доля з буднів свято,
І Господь дарує сотню літ.

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО НА ЦЕРЕМОНІЮ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР»!ЗАПРОШУЄМО НА ЦЕРЕМОНІЮ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР»!

Шановні студенти, викладачі! Запрошуємо відвідати церемонію вручення дипломів випускникам ОС «Магістр», яка відбудеться 14 лютого 2020 року о 12:00 в приміщенні актової зали навчального корпусу №3!

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

24 листопада свій День народження відзначає концертмейстер кафедри музикознавства та вокально- хорового мистецтва Розумович Олександр Михайлович.  Шановний імениннику! Щиро вітаємо Вас з нагоди цього свята. Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної