20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ.

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ.

17 лютого 2023 року проведено настановчу онлайн конференцію з виробничої (педагогічної) практики для студентів 4-го курсу спеціальності 025 Музичне мистецтво. Сольний спів.

Керівник практики кандидат педагогічних наук, доцент Волошин П.М. ознайомив учасників заходу з обов’язками та правами студента-практиканта, основними етапами та видами діяльності у період практики, змістом позакласної роботи, формами звітування та критеріями оцінювання результатів практики й надав поради студентам, щодо ефективної роботи практиканта у статусі педагога, ведення щоденника практики, проведення уроків та позакласних заходів. Для більш ефективної роботи у закладах мистецької освіти, студенти, також ознайомилися з методикою проведення психолого-педагогічного вивчення учня.

Керівник практики наголосив про важливість проведення профорієнтаційних заходів у закладах мистецької освіти для привернення уваги до нашого вишу, а також для ознайомлення потенційних здобувачів вищої освіти з особливостями  навчання у ЗВО.

Під час проведення конференції студенти були активними, ставили питання з різних аспектів організаційної та навчально-виховної роботи.

Переконаний у тому, що вони справляться з усіма завданнями виробничої (педагогічної) практики та продемонструють високий рівень вокальної, комунікативної, психолого-педагогічної та методичної підготовки, яку вони пройшли за весь період навчання на освітній програмі 025 Музичне мистецтво. Сольний спів.

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День Народження відзначає доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри інструментального виконавства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Устименко-Косоріч Олена Анатоліївна. Шановна Олено Анатоліївно! Прийміть наші щирі та сердечні

УВАГА! ВЕБІНАРИ ВІД КОМПАНІЇ CLARIVATE ANALYTICS З ПИТАНЬ ПРЕДСТАВЛЕННЯ НАУКОВИХ ПРАЦЬ УЧЕНИХ У СВІТОВІЙ СИСТЕМІ НАУКОВИХ КОМУНІКАЦІЙУВАГА! ВЕБІНАРИ ВІД КОМПАНІЇ CLARIVATE ANALYTICS З ПИТАНЬ ПРЕДСТАВЛЕННЯ НАУКОВИХ ПРАЦЬ УЧЕНИХ У СВІТОВІЙ СИСТЕМІ НАУКОВИХ КОМУНІКАЦІЙ

Шановні викладачі! Доводимо до вашого відома, що 18–20 лютого 2019 року проводяться вебінари від компанії Clarivate Analytics з питань представлення наукових праць учених у світовій системі наукових комунікацій (доповідач – канд. біолог.

І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

Вітаємо Тріо «SERBIAN STAR» у складі Джорджевича Александара, Дрманича Йована, Марковича Дарко та іх художнього керівника – доцента кафедри інструментального виконавства Гусака Владислава Анатолійовича з отриманням Диплому Лауреата І ступеня