20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ІЗ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ІЗ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Традиційно, на початку другого семестру відповідно до робочого навчального планом та графіку навчального процесу здобувачі вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) різних курсів (ОС «Бакалавр» – 3та 4 курсів; ОС «Магістр» – 1курс) проходять педагогічну практику в закладах загальної середньої освіти.

На початку практики проведено настановчу конференцію на платформі Google Meet, де здобувачів вищої освіти ознайомили із програмами практики а також із зразками необхідної документації, для подальшого їх оформлення.

Керівниками практики призначено:

– кандидата педагогічних наук, доцента кафедри образотворчого мистецтва Семенову Олену Віталіївну;

– кандидата педагогічних наук, доцента кафедри образотворчого мистецтва Короля Анатолія Миколайовича.

Керівники провели інструктаж із техніки безпеки, ознайомили здобувачів вищої освіти із завданнями практики.

Бажаємо нашим здобувачам плідно попрацювати на місцях проходження практики, отримати позитивний настрій та продемонструвати свої знання з теоретичних та практичних дисциплін.

Схожі новини

КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!

Шановні абітурієнти! Кафедра хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує талановиту молодь на навчання за спеціальностями: 024 “Хореографія” та 014 “Середня освіта. Хореографія”! Освітньо-професійні програми

ОБГОВОРЕННЯ ЯКОСТІ ОПП 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)ОБГОВОРЕННЯ ЯКОСТІ ОПП 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)

В рамках дискусійної платформи «Актуальні проблеми підготовки здобувачів мистецьких спеціальностей» відбулось засідання зі стейкхолдерами, роботодавцями і здобувачами спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво), ОС «магістр» і «бакалавр» щодо обговорення якості

ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 22 квітня 2022 року на базі кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного