20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПЕРЕМОГА В КОНКУРСІ «ЕТЮДНИЙ ВЕРНІСАЖ»

ПЕРЕМОГА В КОНКУРСІ «ЕТЮДНИЙ ВЕРНІСАЖ»

Нещодавно були підведені підсумки ХІІ Всеукраїнського конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Етюдний вернісаж», засновником якого є Громадська організація «Panorama-Art» за підтримки Закарпатської обласної організації Національної спілки художників України, Державного науково-методичного Центру змісту культурно-мистецької освіти.

Метою конкурсу є виявлення та підтримка творчо обдарованої молоді, талановитих дітей, обмін творчими досягненнями та підвищення майстерності учнів та студентів мистецьких навчальних закладів України. Темою конкурсу було відображення пори року «Зима».

Лауреатами І премії у номінації «Живопис» стали доцент кафедри образотворчого мистецтва Ольга МУЗИКА (живописний етюд «Зимові яблука») і здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» Ірина БЄЛОВА (43 група, живописний етюд «Різдвяний янгол»).

Щиро вітаємо з перемогою в конкурсі, бажаємо творчого натхнення, досягнення нових вершин! І довгоочікуваної Перемоги нам усім!!! Все буде Україна!

Схожі новини

УКРАЇНА – ЄДИНА КРАЇНА!УКРАЇНА – ЄДИНА КРАЇНА!

Україна ‒ скільки милозвучності тільки в самому слові! Багатство цього краю займає особливе місце в наших серцях. Це відносно маленька за територією краплинка сонця на карті світу. Вона осяяна багатовіковими

ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН ОКСАНА СУХЕЦЬКА ЗАПРОШУЄ НА «МЕСУ МИРУ»ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН ОКСАНА СУХЕЦЬКА ЗАПРОШУЄ НА «МЕСУ МИРУ»

Шановні викладачі та студенти! 27 квітня о18:30 у концертній залі УОМУ ім. П.Д. Демуцького (вул. Садова, 25) відбудеться музична програма «KARL JENKINS. The Armed Man: A Mass for Peace» «МЕСА

ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МУЗИКИЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МУЗИКИ

Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчування, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій. Вперше Міжнародний день музики святкували 1-го