20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

Вельмишановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми музичного виконавства в умовах сучасної мистецької освіти», яка відбудеться 26-27 квітня 2023 року на базі кафедри інструментального виконавства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Програма конференції передбачає: пленарне засідання, роботу секцій, майстер-класи.

Конференція буде проводитися дистанційно (онлайн ZOOM)

Робота конференції планується за такими напрямками:

  1. Особливості підготовки фахівців музичного мистецтва у системі спеціалізованої мистецької освіти: вітчизняний та зарубіжний досвід.
  2. Становлення та розвиток виконавських шкіл: історико-педагогічний аспект.
  3. Проблеми міждисциплінарної кореляції та змісту освітнього процесу в контексті вітчизняної підготовки фахівців музичного мистецтва.
  4. Стратегії музичної освіти в українському та європейському вимірах.
  5. Перспективи підвищення ефективності музичної освіти дітей і молоді у загальноосвітніх і спеціалізованих навчальних закладах.
  6. Проблеми мистецької освіти в умовах сьогодення.

Умови участі в конференції

Для участі у конференції необхідно до 25 квітня 2023 року подати до оргкомітету такі матеріали:

  • заявку (зразок в інформаційному листі);
  • квитанцію про оплату участі в конференції.

Матеріали конференції (програму та збірник тез), буде опубліковано на сайті факультету мистецтв https://mpf.udpu.edu.ua/vydavnycha-diyalnist/.

Організаційний внесок (наукова послуга) учасника конференції становить 150 грн. (5$ USD), що передбачає підготовку програми конференції, збірку матеріалів тез, електронні сертифікати учасників, технічний супровід конференції тощо.

Програми конференції, сертифікати і збірники тез будуть надіслані учасникам на їх електронні адреси. Друковані варіанти матеріали будуть надсилатися за індивідуальним замовленням. Кошти надсилати на картку Приватбанку 5168-7456-1294-3867 (Радзівіл Тетяна Анатоліївна)

Координатор конференції:

(096)703-11-38 – Бойко Ірина Михайлівна

Електронна адреса:  royalsolo2014@gmail.com

До участі у конференції запрошуємо науковців, викладачів мистецьких і педагогічних закладів, аспірантів, магістрантів, студентів!

З повагою, оргкомітет.

Інформаційний лист конференції

Завантажити (DOCX, 42KB)

Схожі новини

ЗІ СВЯТОМ ПЕРШОГО ТРАВНЯ!ЗІ СВЯТОМ ПЕРШОГО ТРАВНЯ!

Шановні викладачі, дорогі студенти! Сьогодні, в Першотравень, бажаємо Вам величезних успіхів в роботі та навчанні, цілеспрямованості, ентузіазму, побільше яскравих ідей і творчих успіхів у всіх починаннях. Це день трудівника, день

ПОДОРОЖ ДО КИЄВАПОДОРОЖ ДО КИЄВА

16 листопада, напередодні Міжнародного дня студентів, захоплюючу і змістовну подорож до столиці нашої держави, славного міста Києва, здійснили студенти та викладачі кафедри образотворчого мистецтва. Першою зупинкою став Національний центр народної

ХІ ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»ХІ ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»

21 березня 2024 року на факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася ХІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів». Модератор ‒ доктор філософії,