20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Колектив факультету мистецтв щиро вітає з Днем народження, декана факультету, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри хореографії та художньої культури Терешко Інну Григорівну!!!

Шановна Інно Григорівна, від щирого серця вітаємо Вас з Днем народження!🎉🥳🎉 Бажаємо запалу енергії та сил для підкорення нових вершин! Хай Ваше інноваційне мислення сприяє реалізації найсміливіших задумів та планів!
Нехай кожен світанок буде мирним, кожен день приносить лише добрі новини. Залишайтеся завжди вільною в думках, вчинках і почуттях!
Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Гарного настрою, натхнення, наснаги, творчих злетів, потужних звершень, добробуту, оптимізму і миру! Нехай множаться й збуваються Ваші мрії та бажання! Нехай кожен Ваш день буде значущим, яскравим й результативним.

Схожі новини

ЗАПРОШУЕМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА (ДИСТАНЦІЙНО/ON-LINE)ЗАПРОШУЕМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА (ДИСТАНЦІЙНО/ON-LINE)

На базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 27 травня 2022 року відбудеться VІ Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва дистанційно на платформі

ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО УЧАСТІ В РОБОТІ ІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО УЧАСТІ В РОБОТІ ІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

Вельмишановні колеги! ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО УЧАСТІ В РОБОТІ ІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ» (28-29 квітня 2021 року)  Напрями роботи: Особливості підготовки інструменталістів в

МУЗИКОТЕРАПІЯ. СТВОРЕННЯ ТА ВИКОНАННЯ ПІСЕНЬ У ТЕРАПІЇ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ З ТРАВМАТИЧНИМ ДОСВІДОММУЗИКОТЕРАПІЯ. СТВОРЕННЯ ТА ВИКОНАННЯ ПІСЕНЬ У ТЕРАПІЇ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ З ТРАВМАТИЧНИМ ДОСВІДОМ

Відбулась друга лекція з шести запланованих он-лайн зустрічей з провідними фахівцями з Польщі з циклу «Мистецтво в дії. Арт-терапія в практиці польських спеціалістів». Викладачі факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини