20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО

11 вересня 2023 року відбулась настановча конференція для здобувачів вищої освіти спеціальності 025 “Музичне мистецтво”.

Ця подія відзначилася теплою та сприятливою атмосферою, де кожен учасник міг отримати відповіді на свої запитання та підготувати себе до найважливішого етапу навчання.

Студенти спеціальності 025 готуються до кар’єри в музичній сфері, і педагогічна практика є невід’ємною частиною  підготовки. На конференції присутні мали змогу поспілкуватись зі своїми наставниками і отримати чіткі поради щодо проходження виробничої (педагогічної) практики у закладах музичної освіти.

Завдяки теплій атмосфері та активній участі всіх присутніх, настановча конференція з педагогічної практики для студентів спеціальності 025 “Музичне мистецтво” стала важливим кроком у їхньому професійному зростанні та підготовці до майбутніх викликів у світі музичного мистецтва. Бажаємо  успіхів на цьому захоплюючому шляху!

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Мистецько-педагогічний факультет запрошує на загальноуніверситетський ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ Дата заходу: 4 квітня о 10 год. Адреса: м. Умань, вул. Садова 28, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, ауд. № 101. В програмі:

ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ФОЛЬКЛОРНОЇ ПРАКТИКИВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ФОЛЬКЛОРНОЇ ПРАКТИКИ

17 червня  відбулася настановча конференція з фольклорної практики для здобувачів вищої освіти 16 групи (освітньо-професійна програма  Хореографія). Захід проводила в. о. декана факультету мистецтв, доцент кафедри хореографії та художньої культури

СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИВІТАЛИ ВЧИТЕЛІВ ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 4 МІСТА УМАНІ З ДНЕМ УЧИТЕЛЯСТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИВІТАЛИ ВЧИТЕЛІВ ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ № 4 МІСТА УМАНІ З ДНЕМ УЧИТЕЛЯ

В. О. Сухомлинський писав: «Велика виховна сила школи народжується там, де у людини, перед якою тільки відкривається життя, є улюблений учитель». Цей вислів саме про них, учителів закладу загальної середньої