20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВИСТАВА “ДУМКАМИ НАВИВОРІТ” У ЦЕНТРІ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ “ПРОЛІСОК”

ВИСТАВА “ДУМКАМИ НАВИВОРІТ” У ЦЕНТРІ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ “ПРОЛІСОК”

У межах співпраці кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю “Пролісок” Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради здобувачі 2 курсу спеціальності 024 Хореографія 29 травня презентували для вихованців центру танцювальну виставу “Думками навиворіт”.

Основна ідея вистави – зображення важливості усіх емоцій людини.

Головна героїня – дівчинка Райлі – по черзі знайомиться у танці з різними емоціями: Радість, Печаль, Страх, Відраза та Гнів.

Юні вихованці Центру реабілітації “Пролісок” із захватом спостерігали за виступом, співпереживали усім героям, взяли активну участь у танцювальному флешмобі, а після вистави поділилися своїми яскравими враженнями.

Усі учасники дійства отримали позитивні емоції! 

Щиро дякуємо керівництву Центру реабілітації “Пролісок” за співпрацю!

Схожі новини

ЕКСКУРСІЯ В «ПЛАНЕТАРІЙ»ЕКСКУРСІЯ В «ПЛАНЕТАРІЙ»

30 березня, заступником декана з виховної роботи Волошиною А.В., органзовано екскурсію-зустріч в навчально-виховному центрі «ПЛАНЕТАРІЙ» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Студенти-бакалаври разом з викладачами (Волошиною А.В., Біленьким І.С.,

ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ

Сьогодні на мистецько-педагогічному факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів, які завітали аби краще ознайомитися з університетом та правилами прийому на 2015 рік.

ТВОРЧА СПІВПРАЦЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ І УМАНСЬКОЇ ЗОШ I-III ст. №4ТВОРЧА СПІВПРАЦЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ І УМАНСЬКОЇ ЗОШ I-III ст. №4

Вже протягом довгого часу студенти факультету мистецтв плідно співпрацюють з учителями та учнями Уманської загальноосвітньої школи I−III ступенів № 4. Третій рік поспіль вони є учасниками конкурсів “Міс 4 школи”