20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

З ДНЕМ МАТЕРІ!

Мріють крилами з туману лебеді рожеві,
Сиплють ночі у лимани зорі сургучеві.
Заглядає в шибу казка сивими очима,
Материнська добра ласка в неї за плечима.
(Василь Симоненко)

Дорогі наші мами!

Від щирого серця вітаємо Вас зі святом ‒ Днем матері! Ви завжди були і залишаєтеся самовідданими, люблячими і готовими на все заради своїх дітей!
Нехай все Ваше життя буде сповнене щирості та розуміння з боку оточуючих, а теплота і безмежна любов Ваших дітей наповнюють радістю душу довгі роки.
Безумовно, День матері ‒ це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ ‒ образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.
В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

З ДНЕМ МАТЕРІ!

Адміністрація факультету

Один коментар до “З ДНЕМ МАТЕРІ!”

Залишити відповідь

Схожі новини

МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУМАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ

Викладач кафедри образотворчого мистецтва Король Анатолій Миколайович вирішив поділитись своїми творчими секретами, напрацьованими десятиліттями і провів майстер-клас з петриківського розпису для вихованців та учителів Кривоозерського будинку дитячої творчості Миколаївської області.

8 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ!8 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ!

Україна сьогодні вдруге в своїй історії відзначає День пам’яті та примирення –  пам’ятний день в річницю перемоги над нацизмом у Європі. День пам’яті та примирення встановлений Указом Президента України Петра Порошенка

ХУДОЖНИК ТА ЙОГО УЧНІХУДОЖНИК ТА ЙОГО УЧНІ

12 травня 2016 р. в Уманській картинній галереї відбулося відкриття виставки творів «Художник та його учні», яка присвячена 65-річчю від дня народження та 12-ти річчю викладацької діяльності Клещара Геннадія Анатолійовича,