20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТАРТ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ

СТАРТ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ

Від сьогоднішнього дня на мистецько-педагогічному факультеті розпочалась державна екзаменаційна атестація студентів-випускників.
Першими складали іспит із хореографічного мистецтва та методики його навчання студенти заочної форми навчання напряму підготовки: 6.020202 «Хореографія» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».
Перед студентами-хореографами постало важке випробування із яким, на думку екзаменаційної комісії, вони впоралися на належному рівні.
Першою складовою іспиту була демонстрація уроку народно-сценічного танцю (екзерсис біля станка, екзерсис на середині зали, етюдна робота).

СТАРТ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ

Другою складовою було представлення власного, заздалегідь підготовленого, хореографічного етюду.

СТАРТ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ СТАРТ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ СТАРТ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ

Третя складова включала в себе перевірку теоретичних знань з основних дисциплін хореографічного циклу («Теорія і методика народно-сценічного танцю», «Теорія і методика класичного танцю», «Мистецтво балетмейстера», «Теорія і методика сучасного танцю», «Теорія і методика сучасного бального танцю», «Історія хореографічного мистецтва»).

СТАРТ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ СТАРТ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ

За рішенням державної екзаменаційної комісії всі студенти отримали позитивні оцінки та були запрошені на продовження навчання на нашому факультеті з метою здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст».
Вітаємо наших студентів із вдалим складанням іспиту та бажаємо подальших успіхів у навчанні та особистому житті!

4 коментарі до “СТАРТ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ”

  1. Шановні студенти вітаю Вас з успішною здачею екзамену, бажаю Вам подальших успіхів у навчанні. Нехай шлях, який ви обрали, вступивши на мистецько-педагогічний факультет Уманського державного педагогічного університету, принесе Вам задоволення, благополуччя та нові професійні звершення.

  2. Вітаю та бажаю успіхів у подальшому навчанні.

  3. Бажаю Вам подальшого успіху в творчій діяльності!!!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУЛИСЯ XVI МІЖНАРОДНІ ПЕДАГОГІЧНО-МИСТЕЦЬКІ ЧИТАННЯ ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА О. П. РУДНИЦЬКОЇ «НЕПЕРЕРВНА ПЕДАГОГІЧНА ОСВІТА ХХІ СТОЛІТТЯ: ДОСВІД, ІННОВАЦІЇ, ТЕНДЕНЦІЇ»ВІДБУЛИСЯ XVI МІЖНАРОДНІ ПЕДАГОГІЧНО-МИСТЕЦЬКІ ЧИТАННЯ ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА О. П. РУДНИЦЬКОЇ «НЕПЕРЕРВНА ПЕДАГОГІЧНА ОСВІТА ХХІ СТОЛІТТЯ: ДОСВІД, ІННОВАЦІЇ, ТЕНДЕНЦІЇ»

6 грудня 2018 р. на базі Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України відбулися XVI Міжнародні педагогічно-мистецькі читання пам’яті професора О. П. Рудницької «Неперервна педагогічна освіта ХХІ століття: досвід, інновації, тенденції».

ПОЧАТОК П’ЯТОГО КОНКУРСУ НАУКОВИХ РОБІТ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ЗАПЛАНОВАНО НА 15 СЕРПНЯПОЧАТОК П’ЯТОГО КОНКУРСУ НАУКОВИХ РОБІТ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ЗАПЛАНОВАНО НА 15 СЕРПНЯ

15 серпня МОН планує оголосити вже п’ятий конкурс наукових робіт молодих вчених. Для підтримки кращих проєктів у бюджет наступного року передбачається закласти понад 100 млн гривень. Про це повідомила генеральний

ВИЇЗДНИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙВИЇЗДНИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

02.02.2023 року викладачами факультету мистецтв було проведено зустріч зі студентами Тульчинського фахового коледжу культури. У рамках зустрічі була надана інформація, що до вступної кампанії, а також були проведені майстер-класи –