20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПІДТРИМАЙТЕ УЧАСНИЦЮ КОНКУРСУ «МІС УДПУ ‒ 2014»

ПІДТРИМАЙТЕ УЧАСНИЦЮ КОНКУРСУ «МІС УДПУ ‒ 2014»

У кожній квітці – своя чарівність. Так само, як у кожній дівчині. Треба лише вміти бачити. Що не кажіть, Україна славиться красунями. Здавна в усьому світі славились українські дівчата. Їм усім були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість, багата фантазія і, звичайно ж, велика шана, любов і повага до рідного краю.
28 травня 2014 року о 15:00 годині в актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбудеться конкурс краси, грації та інтелекту «Міс УДПУ ‒ 2014»!!!

Красива і харизматична, розумна і талановита, цілеспрямована, неординарна і відповідальна – така наша Марина Марінченко, учасниця конкурсу, студентка мистецько-педагогічного факультету напряму підготовки «Хореографія», відмінниця у навчанні, учасниця народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві».

ПІДТРИМАЙТЕ УЧАСНИЦЮ КОНКУРСУ «МІС УДПУ ‒ 2014»

Наша Марина братиме участь у конкурсі під порядковим номером 7. І це не дарма.
7 ‒ символізує таємницю, а також вивчення невідомого і невидимого. Це сім правлячих планет, сім днів тижня, сім нот гами. Недарма сім днів Божественного творіння, сім нот гармонії представляють сімку досконалим числом. Сім об’єднує цілісність 1 з ідеальністю 6 і утворює власну симетрію, що робить його дійсно психічним числом.
Сім ‒ це цифра везіння, саме магічне і священне число, яке уособлює мудрість, святість і таємне знання. Лінію цієї суперечливості можна продовжити. Тут такі властивості особистості, як старанність і поетична душа, схильність до аналітичного мислення і сильна інтуїція, багата фантазія, яскрава уява. І це все про нашу Марину.
7 ‒ символ всього таємничого і магічного, це найцікавіше і загадкове число. Володарі 7 талановиті, емоційні і допитливі, мають гарне почуття гумору.
Участь у такому конкурсі – це завжди хвилювання, довгі години підготовки та велика відповідальність. Отож, прийди і підтримай Марину! Можливо саме твоя присутність додасть Марині впевненості та успіху!
А ти Марино, знай, ми всі тебе любимо та цінуємо! Ми всі прийдемо тебе підтримати! І пам’ятай, ти – найкраща! Бажаємо тобі успіху та перемоги у конкурсі! Ми в тебе віримо!

Квитки на конкурс можна придбати у студдекана.

Один коментар до “ПІДТРИМАЙТЕ УЧАСНИЦЮ КОНКУРСУ «МІС УДПУ ‒ 2014»”

  1. Марінка завтра відповідальний день, візьми себе в руки і покажи себе з найкращої сторони, ми за тебе тримаємо кулачки!

Залишити відповідь

Схожі новини

8 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ – ВИБОРИ РЕКТОРА УДПУ8 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ – ВИБОРИ РЕКТОРА УДПУ

8 жовтня 2020 року з 9.00 до 15.00 години проходитимуть вибори ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Місця проведення виборів: УДПУ імені Павла Тичини – м. Умань, вул. Садова,

ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ

А чи задумувались ви колись, скільки прекрасного могли б зробити, зазирнувши в глиб своїх можливостей? Достатньо бажання та фантазії і руки створять багато прекрасних речей. Чи то маленька дрібничка, або