20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДПОЧИНОК НА ЛОНІ МАЛЬОВНИЧИХ ПЕЙЗАЖІВ В ПРИЄМНІЙ КОМПАНІЇ ДРУЗІВ

ВІДПОЧИНОК НА ЛОНІ МАЛЬОВНИЧИХ ПЕЙЗАЖІВ В ПРИЄМНІЙ КОМПАНІЇ ДРУЗІВ

Всім відомо, що відпочинок на природі за містом, на лоні мальовничих пейзажів в приємній компанії друзів – ідеальний варіант проведення вихідних, особливо в таку пору року як осінь.
Минулих вихідних студенти ІІІ курсу спеціальності «Хореографія» разом із своїм куратором, викладачем кафедри хореографії та художньої культури Куценко Сергієм Володимировичем, провели незабутній суботній день в лісі біля «осташівського» ставу.
Веселі забави, гарний настрій, море позитивних емоцій та смачні сосиски на грилі, саме така атмосфера панувала в теплому колі спілкування на відпочинку.

ВІДПОЧИНОК НА ЛОНІ МАЛЬОВНИЧИХ ПЕЙЗАЖІВ В ПРИЄМНІЙ КОМПАНІЇ ДРУЗІВ ВІДПОЧИНОК НА ЛОНІ МАЛЬОВНИЧИХ ПЕЙЗАЖІВ В ПРИЄМНІЙ КОМПАНІЇ ДРУЗІВ ВІДПОЧИНОК НА ЛОНІ МАЛЬОВНИЧИХ ПЕЙЗАЖІВ В ПРИЄМНІЙ КОМПАНІЇ ДРУЗІВ

Гарно проведені вихідні – гарант плідного навчального тижня! Саме під таким девізом відбувся відпочинок студентів.

ВІДПОЧИНОК НА ЛОНІ МАЛЬОВНИЧИХ ПЕЙЗАЖІВ В ПРИЄМНІЙ КОМПАНІЇ ДРУЗІВ

Залишити відповідь

Схожі новини

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ.НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ.

17 лютого 2023 року проведено настановчу онлайн конференцію з виробничої (педагогічної) практики для студентів 4-го курсу спеціальності 025 Музичне мистецтво. Сольний спів. Керівник практики кандидат педагогічних наук, доцент Волошин П.М.

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ – ПЕРЕМОЖЦІ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «GOLD START FEST»СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ – ПЕРЕМОЖЦІ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «GOLD START FEST»

23-24 березня в місті Києві відбувся V Міжнародний фестиваль-конкурс «Gold Start Fest». Участь у конкурсі взяли понад 500 учасників, серед яких і студенти факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

21 грудня свій День народження відзначає кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового  мистецтва Щербіна Інна Василівна. Шановна Інна Василівна! Прийміть наші щирі та сердечні вітання з нагоди Вашого Дня