20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НЕЗАБУТНЯ ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА»

НЕЗАБУТНЯ ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА»

Чи задумувались ви, що являє собою трипільська культура? Звідки походить сама назва? Хто є першовідкривачем даної цивілізації? На ці запитання студентам ІІ курсу спеціальності «Хореографія» на чолі з Андрощук Людмилою Михайлівною відповів директор заповідника «Трипільська культура», розташованого в селі Легедзине Тальнівського району Черкащини – історик і самодіяльний кінорежисер Владислав Чабанюк.

ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА»

Трипільська культура ‒ унікальне явище в історії людства. Таку думку висловили студенти після екскурсії. Яскрава, витончена кераміка, розписана багатобарвними фарбами, глиняні скульптури, що зображують людей, тварин, птахів, моделі будинків, човнів, саней і багато інших виробів здивували та вразили студентів.

ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА» ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА» ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА» ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА» ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА» ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА»

З розповідей студентів, найбільшим відкриттям для них став «трипільський павук», зроблений з соломи та прикрашений черкаськими писанками, який відчуває енергетику людини і реагує на неї, прокручуючись в різні сторони.

ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА»

Також студентів було запрошено на розкопки поблизу с. Легедзине. Це стало хорошим досвідом для того, аби знати, що головне не знайти якомога більше різних глечиків і предметів побуту, а зрозуміти, як люди жили багато років тому.

ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА» ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА» ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА»

За чудовий день та море позитивних емоцій студенти висловлюють подяку завідувачу кафедри хореографії та художньої культури, доценту Андрощук Людмилі Михайлівні, яка стала ініціатором та організатором екскурсійної поїздки, Владиславу Чабанюку за те, що розповів таємниці історії життя трипільців, а також голові профкому університету, доценту Осадчому Олександру Семеновичу за розуміння та матеріальну підтримку.

ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА»

Один коментар до “НЕЗАБУТНЯ ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА «ТРИПІЛЬСЬКА КУЛЬТУРА»”

  1. Я думаю. що натхнення, після екскурсії з’явиться)

Залишити відповідь

Схожі новини

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ!З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

Сьогодні свій День Народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент кафедри хореографії та художньої культури Ковальова Світлана Василівна! Шановна Світлано Василівно! Прийміть наші найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця бажаємо

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародному науково-практичному семінарі «Актуальні проблеми професійної підготовки майбутніх учителів мистецьких дисциплін в Україні та за кордоном» яка відбудеться 19-20 вересня 2013 року на

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

24 січня на мистецько-педагогічному факультеті пройшов День відкритих дверей.  З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернулася декан факультету, кандидат історичних наук, доцент Дудник Олена Володимирівна. Ознайомивши гостей із основними перевагами навчання