20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТСЬКА РАДА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО КОНКУРСУ «Я В БІБЛІОТЕЦІ»

СТУДЕНТСЬКА РАДА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО КОНКУРСУ «Я В БІБЛІОТЕЦІ»

Бібліотека це храм, де народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі». Поринувши в атмосферу бібліотечного життя із круговерті книг відразу ж згадується чудовий вислів «Книги – кораблі думки, які плавають хвилями часу і несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління» (Ф. Бекон)
25 вересня студентстька рада мистецько-педагогічного факультету відвідала університетську бібліотеку з метою участі в конкурсі «Я в бібліотеці», який організовує Наукова бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

СТУДЕНТСЬКА РАДА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО КОНКУРСУ «Я В БІБЛІОТЕЦІ» СТУДЕНТСЬКА РАДА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО КОНКУРСУ «Я В БІБЛІОТЕЦІ» СТУДЕНТСЬКА РАДА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО КОНКУРСУ «Я В БІБЛІОТЕЦІ»

Бажаємо нашим студентам терпіння та перемоги в конкурсі!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У V МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У V МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у V Міжнародному науково-практичному семінарі «Проблеми інструментального виконавства в умовах сучасної мистецької освіти», що проводиться 15 травня 2019 року кафедрою інструментального виконавства факультету мистецтв

ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

12-13 жовтня 2017 р. на базі факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи». Співорганізатори конференції: Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

8 липня свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Діхтяренко Наталія Борисівна   Шановна Наталія Борисівна! Прийміть щирі слова вітання та побажання безмежної радості, душевного тепла, міцного