20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗІ СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

ЗІ СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

14 жовтня Україна святкує величне свято Покрови Пресвятої Богородиці.
Покрова Пресвятої Богородиці – одне з найшанованіших українським народом християнських свят. Цей день для нас, нащадків славних козаків, символізує зв’язок поколінь, історичну та звичаєву традицію. Адже здавна Пресвята Богородиця вважалася покровителькою козацького війська та всього українського народу. З вірою та надією наші предки зверталися до високої покровительки, покладаючись на Її непереможну опіку.
Тож сьогодні ми молитовно просимо у Пресвятої Богородиці миру, добра, суспільної злагоди для рідної Вітчизни, здоров’я, доброботу й щасливого майбутнього для всього українського народу.
Сердечно вітаємо Вас, дорогі друзі, з цим величним святом. І нехай на всіх нас зійде Божа благодать, а душі наповняться любов’ю, щирістю й всепрощенням, нехай наші серця єднає незгасне світло віри і в усьому нам допомагає Божа Матір.

ЗІ СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

«МЕСА МИРУ» У ВЕЛИКІЙ ЗАЛІ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ІМЕНІ А. В. НЕЖДАНОВОЇ«МЕСА МИРУ» У ВЕЛИКІЙ ЗАЛІ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ІМЕНІ А. В. НЕЖДАНОВОЇ

7 травня відбувся концерт у Великій залі Одеської національної академії імені Антоніни Василівни Нежданової. Перше виконання в Одесі «Меси миру» сучасного британського композитора Карла Дженкінса «The Armed Man: A Mass

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі всеукраїнського науково-методичного семінару «Молодь, освіта, наука та мистецтво», який відбудеться 27-28 листопада 2014 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

ПОСВЯТА В ХУДОЖНИКИПОСВЯТА В ХУДОЖНИКИ

Вже стало доброю традицією на мистецько-педагогічному факультеті в пору золотої осені відзначати професійне свято – День художника, яке припадає на другу неділю жовтня. Кафедрою образотворчого мистецтва у рамках свята 14