20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Сьогодні вся Україна святкує 70-у річницю визволення України від фашистських загарбників. День визволення нашої Вітчизни від гітлерівського поневолення став вікопомною датою в її історії.
Лихо, яке спіткало український народ, залишило за собою розруху і безліч людських жертв. Проте український народ вистояв і переміг, здолав нелюдські тортури і труднощі, здобув і виборов право на своє існування.
Дорогі захисники і визволителі України, саме Вам нинішнє й майбутні покоління зобов’язані життям, а наша Вітчизна – своїм існуванням.
І нині, своєю мудрістю, своєю витримкою, Ви допомагаєте, як робили це все своє життя, нашому народу, нашій країні, своїм дітям та онукам перебороти незгоди, які трапляються в житті.
Вічна пам’ять усім, хто поліг за звільнення української землі, й тим, хто загинув на окупованій території, в концтаборах та фашистських катівнях.
Слава воїнам-визволителям, підпільникам, партизанам, трудівникам тилу, які кували жадану Перемогу, що принесла визволення Україні та її народові!
Зі святом Вас, наші визволителі! Бажаємо і надалі якнайдовше бути в строю тим, хто і сьогодні силою свого духу дає приклад патріотизму молодому поколінню. 

З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ                   

Щиро вітаємо всіх з Днем визволення України. Бажаємо міцного здоров’я, миру і добробуту в родинах, а також довгих літ під мирним небом незалежної Української держави!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗНАЙОМСТВО ЗІ СПІКЕРАМИ VІІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ЗНАЙОМСТВО ЗІ СПІКЕРАМИ VІІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 23 квітня 2021 року на базі кафедри хореографії та художньої культури Уманського

ХОРЕОГРАФІЧНА ВИСТАВА «ДУША КАРТИНИ»ХОРЕОГРАФІЧНА ВИСТАВА «ДУША КАРТИНИ»

Душею наділена кожна картина, Прикріплена ржавим цвяхом до стіни… Так само у рамки закрита людина, людина також має дві сторони. Художньою рамкою у позолоті Обрамлені душі й людські почуття. За

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 025 «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 025 «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»

29 травня 2019 року на кафедрі інструментального виконавства відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 025 «Музичне мистецтво». Оцінювала результати стдентської підсумкової роботи державна екзаменаційна комісія у складі: