20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КВК

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КВК

Сьогодні, 8 листопада, Міжнародний день КВК – свято всіх тих, хто так чи інакше причетний до Клубу Веселих та Кмітливих.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КВК

Вперше Міжнародний день КВК святкували 8 листопада 2001 року. З тих пір це свято знайшло популярність і вже має свої традиції святкування.
Ініціатива щодо започаткування цього свята виходила від президента міжнародного Клубу веселих та кмітливих Олександра Маслякова. Він вибрав датою для нього 8 листопада, оскільки в 1961 році саме в цей день відбулася найперша в історії гра Клубу Веселих та Кмітливих.
Міжнародний день КВК ‒ дуже специфічне свято, яке близьке особливо тим, хто пов’язав своє життя з цією цікавою грою. Крім того, його щорічно відзначає багатомільйонна армія фанатів КВК.
Традиційно в це свято проводяться фестивалі та ігри КВК. Цього року, гра КВК, відбудеться і в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КВК

10 та 11 листопада о 16:00 год. в актовій залі нового корпусу нашого університету пройде гра «КВК – Кубок Ректора». В грі буде брати участь і команда мистецько-педагогічного факультету «Бабський батальйон». Прийдіть і підтримайте наших учасників. Запрошуємо усіх бажаючих!
Ми ж усі, хто любить і шанує КВК, приєднуємося до цього свята, до цієї прекрасної ініціативи і поспішаємо привітати всіх, хто так чи інакше бере участь в житті КВК. Зі святом!

Залишити відповідь

Схожі новини

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ УЧНІВСЬКИХ ТА СТУДЕНТСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ “ШЕВЧЕНКО В МОЄМУ СЕРЦІ”РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ УЧНІВСЬКИХ ТА СТУДЕНТСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ “ШЕВЧЕНКО В МОЄМУ СЕРЦІ”

З нагоди святкування 200-річчя з Дня народження Тараса Шевченка кафедра образотворчого мистецтва та Мала Академія народного мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини провела регіональний конкурс учнівських та студентських

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає талановитий педагог, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, заступник декана факультету мистецтв з наукової роботи Козій Ольга Михайлівна. Вельмишановна Ольго Михайлівно, прийміть

СПІЛЬНИЙ ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ТА УМАНСЬКОГО ОБЛАСНОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. П.Д. ДЕМУЦЬКОГОСПІЛЬНИЙ ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ТА УМАНСЬКОГО ОБЛАСНОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. П.Д. ДЕМУЦЬКОГО

Нещодавно, на факультеті мистецтв, у рамках спільного творчого проекту Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманського обласного музичного училища ім. П.Д. Демуцького відбулося захоплююче свято інструментальної музики, в