20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА

ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА

«Студент – це людина, яка отримує знання, як правило, в будь-якому вищому навчальному закладі з перспективою подальшого отримання диплому та роботи за спеціальністю, обраною нею у цьому закладі. Це загальновідоме визначення даного поняття, і як на мене досить не веселе та похмуре. Але якщо говорити про студента – хореографа, то це взагалі протилежне суму визначення, адже життя студента-хореографа – це безгранично насичене різноманіттям та яскравими барвами життя!» ‒ розповідає студентка 5 курсу спеціальності «Хореографія» Олена Марущак.
Зовсім недавно, хореографи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відсвяткували День Студента в колі своєї танцювальної сім’ї. Одним словом ці враження не описати, але це було настільки яскраво і позитивно, що «Голлівуд відпочиває!».
В основі свята було загальне представлення кожного курсу, тобто кожен курс мав показати свої студентські будні в сценічній обробці.
Відкривачами танцювального свята були наші наймолодші танцюристи – наші першокурсники. З впевненістю можна сказати, що вони достойно представили себе, навіть не зважаючи на те, що досить нещодавно в нашій мистецькій родині. З перших хвилин їм вдалося створити атмосферу свята.

ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА

Наступними розпалювачами святкової сцени були наші другокурсники, які вже маючи трішки більший досвід доповнили свято позитивом.

ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА

Посилили глядацький запал третій курс, які розпалили публіку щирим сміхом та посмішками. Зал вибухав оплесками!

ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА

Неабияку ейфорію подарували четвертий та п’ятий курс. Вони осипали публіку позитивом та яскравим представленням. Маючи вже достатній багаж знань та досвіду, вони представили свої «найзолотіші» роки студентського життя у всій красі, хоч і у сценічному варіанті. Це був справжній вибух позитиву!

ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА

Як кажуть «сміх продовжує життя», то хореографи, зможуть жити вічно, адже живучи таким стилем життя, сірим будням немає місця в їх студентському, танцювальному житті.
В кінці цього феєричного дійства усі учасники були нагородженні листівками з різними номінаціями, а головне солоденьким сюрпризом!
Олена Марущак: «Увесь наш танцювальний колектив від щирого серця та душі вдячний нашим найріднішим викладачам: Людмилі Михайлівні, Сергію Володимировичу, Анастасії Юріївні, Ірині Сергіївні за те, що об’єднали нас усіх у спільній діяльності для такого грандіозного свята. Впевнена, кожен з нас збагатив та наповнив свою душу радістю та позитивом. Дякуємо за те, що Ви в нас є! Не знаю, щоб ми робили без Вас!
Тому навіть після закінчення навчання, в нашому серці назавжди залишиться цей промінчик сонця – час навчання на мистецько-педагогічному факультеті, а саме кафедра хореографії. Це як квітка, де кожна її пелюсточка – це кожен курс, а основа квітки – це наші найкращі викладачі!»

ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА

3 коментарі до “ДЕНЬ СТУДЕНТА – ХОРЕОГРАФА”

  1. Дорогі наші студенти, ви молодці! Отримав величезне задоволення від перегляду ваших виступів! Неначе побував на концерті провідних артистів! Дякую вам за позитивні емоції та гарний настрій. Впевнений, у вас ще все попереду!!!

  2. Це було неперевершено! Ви всі надзвичайно талановиті, дружні і веселі!!! З вами життя яскраве!!! Дякую вам! Ви круті!:)))

Залишити відповідь

Схожі новини

НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ДЕРЖАВНИЙ ЕКЗАМЕН «ВИКОНАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОНЦЕРТНОЇ ПРОГРАМИ З ФАХУ»НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ДЕРЖАВНИЙ ЕКЗАМЕН «ВИКОНАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОНЦЕРТНОЇ ПРОГРАМИ З ФАХУ»

15 грудня 2018 року на кафедрі інструментального виконавства відбувся державний екзамен «Виконання кваліфікаційної концертної програми з фаху» студентів 69 А-М групи спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізація народні інструменти, духові інструменти, струнні

СПІВЧУВАЄМО… СУМУЄМО… ПІДТРИМУЄМО В ГОДИНИ СКОРБОТИСПІВЧУВАЄМО… СУМУЄМО… ПІДТРИМУЄМО В ГОДИНИ СКОРБОТИ

Колектив факультету мистецтв висловлює щирі слова співчуття кандидату педагогічних наук, професору, професору кафедри образотворчого мистецтва  Миколі  Пічкуру  з приводу смерті матері. Жодні слова не зменшать душевний біль від втрати найріднішої

УМАНЬ МИСТЕЦЬКАУМАНЬ МИСТЕЦЬКА

Нещодавно в Уманському художньому музеї відбулася презентація виставки «Умань мистецька», яку відвідали студенти 2 та 4 курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» разом із викладачем Ольгою Музикою. Виставка приурочена святкуванню трьох яскравих