20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З НОВИМ 2015 РОКОМ!

ВІТАЄМО З НОВИМ 2015 РОКОМ!

Шановні друзі! Минає 2014 рік… Він був зовсім непростим. Зроблено багато добрих справ, відбулося чимало різних подій, які сколихнули свідомість українців на краще майбутнє. Тож нехай наступаючий 2015 рік розіб’є усі негаразди і невдачі об стіну успіхів і процвітання!
Сердечно вітаємо Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!
Хай рік, в який ступаємо, підходить до нас під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події.

Бажаємо усім міцного здоров’я, віри в процвітання нашої країни. Нехай збуваються мрії, нехай удача й благодать приходить у кожен дім.
Сподіваємось, що наступний рік буде для Вас вдалим та принесе нові успіхи і досягнення.

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня працівника освіти! Освітяни – люди особливого ґатунку. Невтомною працею свого розуму і серця ви створюєте підґрунтя для духовного,

СТУДЕНТИ-ХОРЕОГРАФИ ПІДКОРИЛИ МАГІЮ ЧОТИРЬОХ СТИХІЙСТУДЕНТИ-ХОРЕОГРАФИ ПІДКОРИЛИ МАГІЮ ЧОТИРЬОХ СТИХІЙ

14 червня в актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини студенти IV курсу напряму підготовки 6.020202 «Хореографія*» презентували кваліфікаційну роботу – хореографічну виставу «Чотири стихії». Керівник –

ЗАПРОШУЄМО УСІХ БАЖАЮЧИХ ВІДВІДАТИ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «З НАДІЄЮ В СЕРЦІ»ЗАПРОШУЄМО УСІХ БАЖАЮЧИХ ВІДВІДАТИ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «З НАДІЄЮ В СЕРЦІ»

Шановні викладачі, студенти, гості! Запрошуємо усіх бажаючих відвідати благодійний концерт за участі творчих колективів та солістів факультету мистецтв, які стали переможцями та лауреатами міжнародних і всеукраїнських конкурсів у 2016 році