20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ «ПРАВО НА ЖИТТЯ: ХОРЕОГРАФІЯ ПРОТИ НАРКОМАНІЇ ТА АЛКОГОЛІЗМУ» ПРИЙМАЄ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ «НАЙКРАЩІ СОЦІАЛЬНІ ПРОЕКТИ УКРАЇНИ – 2015»!

ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ «ПРАВО НА ЖИТТЯ: ХОРЕОГРАФІЯ ПРОТИ НАРКОМАНІЇ ТА АЛКОГОЛІЗМУ» ПРИЙМАЄ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ «НАЙКРАЩІ СОЦІАЛЬНІ ПРОЕКТИ УКРАЇНИ – 2015»!

Шановні викладачі, дороге студентство! Нещодавно стартував Всеукраїнський конкурс «Найкращі соціальні проекти України – 2015» ініційовано ГО «Центр соціального лідерства». Завдання Конкурсу:
• підтримати актуальні соціальні практики та проекти міжсекторальної взаємодії «влада – бізнес – наука – освіта – суспільство», що сприяють стійкому розвитку територій в Україні;

• привернути увагу українських та світових «лідерів думок» до соціальних запитів та заохотити їх до використання практики наставництва, соціального консалтингу (та/або коучингу), благодійництва;

• сприяти поширенню ефективного досвіду найкращих українських соціальних проектів в Україні та світі.

Проект

Раді повідомити, що мистецько-педагогічний факультет став учасником даного конкурсу. Ініціатором участі виступила кафедра хореографії та художньої культури, яка представила до розгляду творчий проект «Право на життя: Хореографія проти наркоманії та алкоголізму». Керівник проекту – канд. пед. наук, доцент, завідувач вищейменованої кафедри Андрощук Людмила Михайлівна.
Тема проекту
– наркоманія як глобальна проблема людства; ідея – руйнівна сила наркотиків та алкоголізму в житті людини, сила Віри в перемогу над залежністю, яка стала хворобою.

Мета проекту
– привернути увагу до проблеми наркоманії та алкоголізму та показати можливість повернення до здорового життя навіть в найскладніших ситуаціях.
Творчий проект «Право на життя» – це танцювальна вистава в стилі перфоманс, в основу сценарію якого покладені реальні історії нарко- та алкозалежних які змогли перемогти залежність.

Отож, шановні колеги, студенти, давайте разом підтримаємо участь проекту «Право на життя: Хореографія проти наркоманії та алкоголізму» у конкурсі «Найкращі соціальні проекти України – 2015»! Для цього потрібно, авторизувавшись у соціальній мережіfacebook_logo перейти на Веб-сайт конкурсу і натиснути кнопку «Подобається» біля напису «Проголосувати».

Сайт

Дякуємо!

Залишити відповідь

Схожі новини

ТАЛАНТ І ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД ТЕТЯНИ ВАЛЕРІЇВНИ МУКОВІЗ, ВИПУСКНИЦІ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИТАЛАНТ І ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД ТЕТЯНИ ВАЛЕРІЇВНИ МУКОВІЗ, ВИПУСКНИЦІ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ

Талановита випускниця факультету мистецтв, Тетяна Валеріївна Муковіз, учитель музичного мистецтва вищої кваліфікаційної категорії Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М.П. Бажана, презентувала студентам майстер-клас, який був представлений нею, як

ЗАПРОШУЄМО НА ГОСТЬОВУ ЛЕКЦІЮ ПРОФЕСОРА ТОМАСА КАПЛІНАЗАПРОШУЄМО НА ГОСТЬОВУ ЛЕКЦІЮ ПРОФЕСОРА ТОМАСА КАПЛІНА

27 жовтня 2022 року об 11.00 (за київським часом) відбудеться відкрита гостьова лекція хорового диригента, науковця, композитора, співака, професора музики Норвезького університету прикладних наук у Гамарі, керівника молодіжного хору “Defrost”, а також керівника та учасника

І ЗНОВУ ПЕРМОГА НА МIЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ ТАЛАНТIВ «PARADE OF STARS 2020» (м. КРАКІВ, ПОЛЬЩА)І ЗНОВУ ПЕРМОГА НА МIЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ ТАЛАНТIВ «PARADE OF STARS 2020» (м. КРАКІВ, ПОЛЬЩА)

У квiтнi у мiстi Краків (Польща) вiдбувся Мiжнародний конкурс талантiв «Parade of Stars 2020». Представляла наш університет на конкурсі у номінації «Естрадний вокал» талановита студентка факультету мистецтв Марiя Павлишина. Під