20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 29 жовтня, свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Москальчук Владислав Васильович!

Шановний Владиславе Васильовичу!

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, миру та злагоди. Бажаємо щоб кожен день Вашого життя був наповнений оптимізмом, свіжими ідеями та цікавими зустрічами. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги.

Адміністрація та професорсько-викладацький
колектив факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВКВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВ

14 травня 2020 р. в онлайн режимі (з використанням платформи Zoom) відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен «Педагогіка, психологія та методика викладання образотворчого мистецтва» здобувачів вищої освіти факультету мистецтв освітнього ступеня «магістр»

ВШАНУВАННЯ ПРАЦІВШАНУВАННЯ ПРАЦІ

На засіданні вченої ради університету, 27 січня 2014 року, заслухано звіт проректора з наукової роботи доцента Олени Ярошинської про наукову діяльність університету у 2013 році, яка також озвучила показники рейтингу

З НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!З НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри образотворчого мистецтва Музика Ольга Яношівна! Шановна Ольго Яношівно! Вітаємо Вас з Днем народження! Від усього серця бажаємо Вам міцного