20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУЛАСЯ ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

ВІДБУЛАСЯ ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

02.12.2020 р., о 9.00 у режимі онлайн (платформа ZOOM) відбулась звітна конференція з виробничої практики для студентів  62М групи денної  форми навчання (спеціальність 014.13 Середня освіта «Музичне мистецтво»).

                         

Виробнича практика є невід’ємною частиною підготовки магістрів  до  майбутньої професійної діяльності.

Проходження педагогічної практики дало можливість студентам ознайомитись  з роботою ЗЗСО, вивчити практичний досвід учителів, спробувати себе у  ролі учителя музичного мистецтва та художньої культури.

Під час проходження  педагогічної практики студенти дотримувались    правил внутрішнього розпорядку школи.

Практика допомогла виробити  багато практичних умінь і навичок, поглибити, закріпити знання з фахових дисциплін, розвинула власні організаторські здібності, закріпила впевненість у правильності вибору професії.

Успішно прозвітували про проходження педагогічної практики магістранти: Гусаченко О., Загорійчук А., Онищук М., Осауленко А., Прокопець Д., Шевчук В., Яремчук Т., Мелець В., Мілова В.
                                     

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА!ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА!

26 квітня 2024 року відбудеться VІІІ Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва у змішаному форматі (очно/дистанційно) (далі Олімпіада), на базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету

ВІДБУЛИСЯ НАСТАНОВЧІ КОНФЕРЕНЦІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВВІДБУЛИСЯ НАСТАНОВЧІ КОНФЕРЕНЦІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ

29 січня 2021 року відбулися настановчі конференції з навчальної  та виробничої практики для здобувачів вищої освіти ІІІ та ІV курсів спеціальностей 014 Середня освіта (Хореографія) та 024 Хореографія на онлайн-платформі ZOOM. Практикантам

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ НАРОДНОГО АМАТОРСЬКОГО АНСАМБЛЮ СУЧАСНОГО ТАНЦЮ «ВІЗАВІ»ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ НАРОДНОГО АМАТОРСЬКОГО АНСАМБЛЮ СУЧАСНОГО ТАНЦЮ «ВІЗАВІ»

Сьогодні, 1 квітня, виповнюється 27 років з дня створення народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві». Засновником та керівником упродовж 25 років була Людмила Андрощук. Із 2021 року керівництво ансамблем доручила