20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

ІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ», яка відбудеться 19-20 квітня 2022 року на базі кафедри інструментального виконавства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Програма конференції передбачає: пленарне засідання, роботу секцій, майстер-класи.

Конференція буде проводитися дистанційно (онлайн ZOOM)

Робота конференції планується за такими напрямками:

  1. Особливості підготовки фахівців музичного мистецтва у системі спеціалізованої мистецької освіти: вітчизняний та зарубіжний досвід.
  2. Становлення та розвиток виконавських шкіл: історико-педагогічний аспект.
  3. Проблеми міждисциплінарної кореляції та змісту освітнього процесу в контексті вітчизняної підготовки фахівців музичного мистецтва.
  4. Стратегії музичної освіти в українському та європейському вимірах.
  5. Перспективи підвищення ефективності музичної освіти дітей і молоді у загальноосвітніх і спеціалізованих навчальних закладах.
  6. Проблеми мистецької освіти в умовах сьогодення.

Для участі у конференції необхідно до 18 квітня 2022 року подати до оргкомітету такі матеріали:

  • заявку (зразок в інформаційному листі);
  • тему доповіді в електронному форматі.

Матеріали науково-практичної конференції можуть бути опубліковані у фахових виданнях Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (https://nauka.udpu.edu.ua/fahovi-vidannia/).

Завантажити (DOCX, 40KB)

Схожі новини

НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «АКВАРЕЛІ» СТАВ ЛАУРЕАТОМ ІІ СТУПЕНЯ ІІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «CA ART WORLD» (ТУРЕЧЧИНА)НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «АКВАРЕЛІ» СТАВ ЛАУРЕАТОМ ІІ СТУПЕНЯ ІІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «CA ART WORLD» (ТУРЕЧЧИНА)

Одним із важливих аспектів підготовки майбутнього інструменталіста-виконавця є його участь у фестивалях та конкурсах різного рівня. Студенти спеціальності 025 музичне мистецтво кафедри інструментального виконавства факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини

ХУДОЖНИК ТА ЙОГО УЧНІХУДОЖНИК ТА ЙОГО УЧНІ

12 травня 2016 р. в Уманській картинній галереї відбулося відкриття виставки творів «Художник та його учні», яка присвячена 65-річчю від дня народження та 12-ти річчю викладацької діяльності Клещара Геннадія Анатолійовича,

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СЕМІНАР З ХОРЕОГРАФІЇВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СЕМІНАР З ХОРЕОГРАФІЇ

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Вдосконалення освітніх програм з хореографії: практичні аспекти» 27 листопада 2020 року  в рамках  VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Молодь, освіта, наука та мистецтво», яка проводилась на базі факультету мистецтв