20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО»

СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО»

Нещодавно в Уманському міському будинку культури відбулася вистава «Весілля Фігаро» Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського, яку відвідали студенти спеціальності «Музичне мистецтво».

СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО»

Досконала гра акторів захопила всіх присутніх з першої хвилини п’єси. Вистава тривала дві з половиною години, але для глядачів час промайнув непомітно, адже на сцені відбувалося неперевершене дійство, сповнене незабутніх вражень.
В комічній опері В.А. Моцарта на лібрето Лоренцо да Понте за однойменною п’єсою Бомарше присутні елементи сучасної інтерпретації п’єси. Незважаючи на те, що між сучасним глядачем і творчістю Бомарше – значний часовий проміжок, та проблеми, які автор підіймає у своїх комедіях, є вічними, актуальними для будь-якої країни.

СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО» СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО» СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО» СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО» СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО» СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО» СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕТРАЛЬНУ ВИСТАВУ «ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО»

У виставі «Весілля Фігаро» все зіграно на новий лад, але характер героїв залишився незмінним, були і відверто комічні, і дещо трагічні сцени.
Акторів театру не було обділено бурхливими оплесками та оваціями. Спектакль справив незабутні враження. Глядачі ще довго аплодували стоячи, доки не опустились завіси.
Після спектаклю у наших студентів виникла така думка, що театр ніколи не буде переможеним телебаченням.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗВІТ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ХОРУ «КОБЗАл²ДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗВІТ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ХОРУ «КОБЗАР»

Сьогодні відбувся творчий звіт українського народного хору «Кобзар» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Художній керівник хору – заслужений працівник культури

ЩИРІ ВІТАННЯ НАШИМ ВИПУСКНИКАМ!ЩИРІ ВІТАННЯ НАШИМ ВИПУСКНИКАМ!

Професорсько-викладацький склад та студенти кафедри образотворчого мистецтва щиро вітають випускників магістратури з важливою подією у їхньому житті – успішним завершенням навчання на факультеті мистецтв УДПУ іменні Павла Тичини! У Вас

ІV ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА (ДИСТАНЦІЙНО/ON-LINE)ІV ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА (ДИСТАНЦІЙНО/ON-LINE)

На базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 20 травня 2021 року відбудеться ІV Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва дистанційно на платформі