20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

День народження – найбажаніше свято в році, адже в цей день навколо іменинника відбуваються справжні чудеса і збуваються його мрії і бажання!
Здійснення мрій та справжніх чудес сьогодні і повсякчас ми зичимо доценту кафедри інструментального виконавства, керівнику народного інструментального ансамблю «Акварелі» та «Музичні візерунки», заступнику декана мистецько-педагогічного факультету з наукової роботи Калабській Вірі Степанівні!

Калабська адмін

Шановна Віро Степанівно!

Колектив мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини сердечно вітає Вас із Днем народження!
Ми знаємо і шануємо Вас як обдаровану особистість, високопрофесійного педагога та науковця, талановитого митця, відданого своїй улюбленій справі.
У цей радісний день зичимо Вам міцного здоров’я і щастя, добробуту та довгих років активного творчого життя. Нехай плідними будуть усі Ваші починання, щедро сіється добром і достатком життєва нива, наповнюється благополуччям Ваше сьогодення і майбутнє.
Нехай і надалі зоря Божа сяє над Вами, допомагає плідно трудитися на ниві мистецтва і радувати всіх своїм талантом!

thumb2-f424b237065e55e48a8013aa87c54644

З повагою, колектив
мистецько-педагогічного
факультету

Один коментар до “ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!”

  1. Вітаю! Приєднуюсь до всіх найкращих привітань! Добра і щастя Вам, Віро Степанівно!

Залишити відповідь

Схожі новини

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ.НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ.

17 лютого 2023 року проведено настановчу онлайн конференцію з виробничої (педагогічної) практики для студентів 4-го курсу спеціальності 025 Музичне мистецтво. Сольний спів. Керівник практики кандидат педагогічних наук, доцент Волошин П.М.

МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015МІС МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2015

21 травня 2015 року на мистецько-педагогічному факультеті відбулася грандіозна подія – другий конкурс краси та грації «Міс МПФ-2015»! У конкурсі взяли участь чарівні студентки нашого факультету з різних спеціальностей: образотворче

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ СТУДЕНТСЬКОМУ ЗАБІГУ «ОДНА МИЛЯ»СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ СТУДЕНТСЬКОМУ ЗАБІГУ «ОДНА МИЛЯ»

В час інтерактивних технологій та інформаційного простору, коли сучасна молодь багато часу проводить у новомодних ґаджетах, пропаганда здорового способу життя є дуже вчасною. Так 31 травня, за сприяння факультету фізичного