20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ У РАМКАХ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ МИРУ» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!»

У РАМКАХ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ МИРУ» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!»

Без имени-1

Мистецтво танцю та бажання допомогти ближньому об’єднало на сцені більше ніж пів сотні студентів – представників усіх факультетів університету під час танцювального марафону «Ми – українці!». Відбулося це у рамках благодійної акції «Мистецтво заради миру» у день, коли весь світ святкував міжнародний день танцю.
4 сім’ї, а це 4 інститути, об’єднані у одну велику родину зірвали шквал оплесків усього залу під час виконання фіналу. Кожен присутній у залі відчував, що усі ми – це і є Україна – одна велика, єдина родина.

_DSC0569

Загалом у марафоні, організованому кафедрою хореографії та художньої культури та студентською радою університету, взяли участь 4 команди: «Будьмо! Гей!» Інституту філології та суспільствознавства, «З Україною в серці!» Інституту соціальної та економічної освіти, «Країна У» Інституту природничо-математичної та технологічної освіти, «Справжні українські патріоти» – Інституту розвитку дитини. Окрім представників 3 факультетів, які входять до складу відповідного інституту обов’язковими членами команди були наші студенти-хореографи, які допомогли зробити кожен із представлених номерів дійсно професійним.
Марафон включав у себе 4 етапи і кожен виступ був наповнений своїм особливим змістом. Презентації команд показали присутнім, якою драйвовою, енергійною, творчою, непередбачуваною та патріотичною є сучасна молодь.

ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!»

Ліричні дуети підкреслили професіоналізм та креативність студентів-хореографів (наставників та учасників команд).

ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!»

А символи України та інсценізовані українські пісні, представлені командами під час марафону вразили і розчулили кожного присутнього. Справжній крик душі, чуттєвість та вічна тема материнської любові торкнулася серця усіх: і учасників, і глядачів.

ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!»

Відповідний настрій створювали і слова, так майстерно підібрані ведучою, сценаристом, режисером, автором ідеї та організатором даного заходу Людмилою Гекалюк.

ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!»

Кошти, зібрані під час заходу були передані волонтерам історичного факультету і друзям 21-річного військовослужбовця Олександра Попруженка, який поранений перебуває в Одеському військовому шпиталі і потребує негайної операції, яка, нажаль, коштує чималих грошей. Цього ж вечора кошти було перераховано на рахунок матері Олександра. Вона щиро вдячна за допомогу, яку усіма силами намагаються надати студенти та викладачі нашого вишу.

ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!»

А учасники та організатори марафону щасливі від того, що можуть хоч невеличкою часточкою допомогти хлопцеві, бо переконані, що чужої біди не буває. Натомість студенти отримали щирі оплески і вдячність глядачів, подяки від ректора та приємний солодкий подарунок, вручений головою профкому Олександром Осадчим, а також пам’ятні значки з емблемою марафону кожному учаснику та високу оцінку хореографічних номерів завідувача кафедрою хореографії та художнього культури Людмили Андрощук.

ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!» ВІДБУВСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ МАРАФОН «МИ – УКРАЇНЦІ!»

Залишити відповідь

Схожі новини

УМАНЬ МИСТЕЦЬКАУМАНЬ МИСТЕЦЬКА

Нещодавно в Уманському художньому музеї відбулася презентація виставки «Умань мистецька», яку відвідали студенти 2 та 4 курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» разом із викладачем Ольгою Музикою. Виставка приурочена святкуванню трьох яскравих

ПРОВЕДЕНО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ ДЛЯ КУРАТОРІВ АКАДЕМІЧНИХ ГРУП ФАКУЛЬТЕТУПРОВЕДЕНО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ ДЛЯ КУРАТОРІВ АКАДЕМІЧНИХ ГРУП ФАКУЛЬТЕТУ

З метою дотримання вимог з охорони праці та техніки безпеки, забезпечення якісного, безпечного навчально-виховного процесу, 10 вересня відбулася зустріч кураторів академічних груп мистецько-педагогічного факультету з інженером по охороні праці Уманського

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ!З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

Сьогодні свій День народження відзначає завідувач кафедри образотворчого мистецтва, доктор педагогічних наук, професор Сотська Галина Іванівна! Шановна Галино Іванівно! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я на многії