20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПОДЯКА ЗА УЧАСТЬ У ПІДГОТОВЦІ ТА СВЯТКУВАННІ ДНЯ МІСТА УМАНЬ

ПОДЯКА ЗА УЧАСТЬ У ПІДГОТОВЦІ ТА СВЯТКУВАННІ ДНЯ МІСТА УМАНЬ

На адресу ректора університету, професора Олександра Безлюдного надійшов подячний лист з Уманської міської ради за підписом заступника міського голови Людмили Кирилюк з подякою всьому колективу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за участь у заходах з нагоди святкування Дня міста Умань.

Окрім слів вдячності учасникам святкової ходи «Молодь об’єднує Україну», висловлюється подяка начальнику Центру культури і дозвілля «Гаудеамус», викладачу кафедри хореографії та художньої культури Людмилі Гекалюк.

Слова подяки також адресуються хореографічним колективам – учасникам танцювального марафону «З Україною в серці!»: «Візаві» (художній керівник –Людмила Андрощук), «Яворина» (художній керівник – Сергій Куценко), хореографічному колективу факультету іноземних мов (художній керівник –Анастасія Криворотенко); студентам та викладачам, які брали участь у роботі «Містечка розваг» (кафедра образотворчого мистецтва); гурту «Тріо Гонта».

Раді повідомити, що сьогодні на засіданні вченої ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олена Кірдан вручила подячні листи від заступника міського голови Людмили Кирилюк за високий професіоналізм, майстерність, вагомий внесок у збереження і розвиток національної культури України та з нагоди Дня міста Умань студентам та викладачам кафедри хореографії та художньої культури: учасникам та керівникам хореографічних колективів «Візаві» (Людмила Андрощук), «Яворина» (Сергій Куценко).

ПОДЯКА ЗА УЧАСТЬ У ПІДГОТОВЦІ ТА СВЯТКУВАННІ ДНЯ МІСТА УМАНЬ

ПОДЯКА ЗА УЧАСТЬ У ПІДГОТОВЦІ ТА СВЯТКУВАННІ ДНЯ МІСТА УМАНЬ

Також подячний лист з нагоди святкування Дня міста Умань від начальника відділу культури і туризму Уманської міської ради Тетяни Гейко було вручено керівнику (Анастасія Криворотенко) та учасникам хореографічного колективу факультету іноземних мов.

ПОДЯКА ЗА УЧАСТЬ У ПІДГОТОВЦІ ТА СВЯТКУВАННІ ДНЯ МІСТА УМАНЬ

Студенти та викладачі факультету мистецтв висловлюють щиру подяку за високу оцінку їхньої праці при підготовці та участі у святкуванні Дня міста Умань!

Залишити відповідь

Схожі новини

МАГІСТРИ-ВИПУСКНИКИ КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ВИКОНАВСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІМАГІСТРИ-ВИПУСКНИКИ КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ВИКОНАВСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

17 травня на кафедрі інструментального виконавства відбувся випускний екзамен «Виконання кваліфікаційної концертної програми з фаху» магістрів 66-м групи денної форми навчання. У складі державної екзаменаційної комісії були: заступник директора з

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛАСЯ VI ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛАСЯ VI ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»

Сьогодні, на базі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, відбулася VI Всеукраїнська студентська наукова конференція «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів». Організаторами конференції виступили: Уманський державний педагогічний

ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКУВАННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ХУДОЖНИКАЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКУВАННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ХУДОЖНИКА

Шановні викладачі, студенти, гості! Кафедра образотворчого мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує на урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня художника, які відбудуться 15 жовтня 2019