20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Нещодавно свій День народження відзначала викладач кафедри інструментального виконавства Збожимська Надія Григорівна! Шановна Надія Григорівна, від усього серця вітаємо Вас з Днем народження!

Бажаємо миру і світлої долі,
Запалу, енергії, сили доволі.
Творчого вогнику, віри й наснаги,
Щедрості серця, людської поваги.
На довгих стежках Вашої ниви
Будьте завжди Ви здорові й щасливі!

Збожимська Н.Г.

З повагою, адміністрація факультету,
колектив кафедри інструментального виконавства

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО УЧАСТІ В РОБОТІ ІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО УЧАСТІ В РОБОТІ ІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

Вельмишановні колеги! ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО УЧАСТІ В РОБОТІ ІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ» (28-29 квітня 2021 року)  Напрями роботи: Особливості підготовки інструменталістів в

ВІТАЄМО ЗІ ЗДОБУТТЯМ ПРИЗОВОГО МІСЦЯ!ВІТАЄМО ЗІ ЗДОБУТТЯМ ПРИЗОВОГО МІСЦЯ!

22 грудня 2022 року на базі культурно-освітнього центру Фаворит Фест відбувся Міжнародний конкурс образотворчого та декоративно-прикладного  мистецтва онлайн «Новорічна магія мистецтва». Диплом лауреата ІІ ступеня конкурсу отримала студентка ІІІ курсу

КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

Кафедра хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує набір на 2019-2020 навчальний рік: за освітніми ступенями “Бакалавр” та “Магістр” на освітні програми: 014 Середня освіта.