20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ТВОРЧА ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТО

ТВОРЧА ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТО

Студенти та викладачі факультету мистецтв креативні і винахідливі. Творчість їх супроводжує завжди і всюди. А якщо нею можна поділитися з людьми – це найбільше щастя для митця!

Нещодавно на факультеті у рамках співпраці із волонтерською організацією «Разом» було проведено майстер-класи по виготовленню сувенірів для бійців АТО.

Перший майстер-клас по виготовленню браслетів було проведено викладачем кафедри образотворчого мистецтва Семеновою Оленою Віталіївною. Усі бажаючі викладачі та студенти факультету могли взяти участь в акції. Умілими руками творчих активістів було створено кілька десятків браслетів патріотичного синьо-жовтого забарвлення.

Наступний майстер-клас по виготовленню ляльок-оберегів із ниток було проведено викладачем кафедри образотворчого мистецтва Сердюк Ярославою Олексіївною. Здавна така лялька вважалася оберегом у повір’ях українського народу, а особливо, якщо кожен її автор вкладає у роботу частинку своєї душі.

ТВОРЧА ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТО

ТВОРЧА ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТО

ТВОРЧА ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТО

Милими сувенірами-оберегами студенти доповнили вже готові браслети і плакати та напередодні новорічних свят передали у волонтерську організацію «Разом». Волонтери були у захваті від таких подарунків. За їх словами, для бійців АТО сувеніри-обереги, зроблені власними руками юних українців, котрі вони можуть тримати завжди поряд, – найцінніші. Адже вони означають найважливіші речі, котрі їх там підтримують: любов і співпереживання вдячних співвітчизників, віру у краще та надію на мир на нашій рідній землі!

ТВОРЧА ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТО

ТВОРЧА ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТО

Залишити відповідь

Схожі новини

НАВЧАННЯ ТА СТАЖУВАННЯ У КИТАЙСЬКІЙ НАРОДНІЙ РЕСПУБЛІЦІНАВЧАННЯ ТА СТАЖУВАННЯ У КИТАЙСЬКІЙ НАРОДНІЙ РЕСПУБЛІЦІ

Викладачі, аспіранти та студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини мають змогу пройти навчання та стажування в університетах КНР. Фактична кількість нових стипендій на 2018-2019 навчальний рік: 76. Прийом

ПІДТРИМАЙТЕ УЧАСНИЦЮ КОНКУРСУ «МІС УДПУ ‒ 2014»ПІДТРИМАЙТЕ УЧАСНИЦЮ КОНКУРСУ «МІС УДПУ ‒ 2014»

У кожній квітці – своя чарівність. Так само, як у кожній дівчині. Треба лише вміти бачити. Що не кажіть, Україна славиться красунями. Здавна в усьому світі славились українські дівчата. Їм

Незабутня подорож студентів-хореографів до КиєваНезабутня подорож студентів-хореографів до Києва

     Минулого тижня викладачі та студенти-хореографи на чолі із деканом мистецько-педагогічного факультету Оленою Дудник і завідувачем кафедри хореографії та художньої культури Людмилою Андрощук здійснили незабутню поїздку до столиці України.