20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ДО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ДО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

31 березня 2016 року на факультеті мистецтв відбулася настановча конференція до проходження педагогічної практики в школах та позашкільних навчальних закладах міста для студентів ІІ та ІІІ курсів.

DSC_0222

Зі вступним словом до студентів звернулася старший викладач кафедри вокально-хорових дисциплін, заступник декана з педагогічної практики Радченко Світлана Миколаївна, яка ознайомила студентів з організаційними моментами.

DSC_0217

З правилами техніки безпеки під час проходження педагогічної практики студентів ознайомив інженер з охорони праці Колісник Віталій Григорович.

DSC_0225

Методистами та груповими керівниками практики призначено старшого викладача кафедри хореографії та художньої культури Куценка Сергія Володимировича та викладача кафедри образотворчого мистецтва Семенову Олену Віталіївну, які ознайомили студентів із метою практики, завданнями, які визначені програмою та вимогами щодо оформлення документації.

DSC_0245

Виступаючі висловили сподівання на те, що студенти зуміють закріпити теоретичні знання на практиці та достойно представити честь факультету в навчальних закладах міста.

DSC_0238

Бажаємо студентам успіхів та вдалого проходження практики!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 22 вересня, свій день народження святкує викладач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін мистецько-педагогічного факультету  Пиж’янова Наталія Володимирівна. Шановна Наталіє Володимирівно! Прийміть наші найщиріші вітання та побажання з нагоди Вашого Дня народження.

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – Міжнародний жіночий день. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті –

ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

У січні 2018 року відбувся захист магістерських робіт студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 014.12. Середня освіта. Образотворче мистецтво. На розгляд державної екзаменаційної комісії у складі: Сотської Галини Іванівни