20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШЕННЯ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У XXХVІІ-Й ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ СВІТОВОЇ НАУКИ – ХХІ СТОЛІТТЯ»

ЗАПРОШЕННЯ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У XXХVІІ-Й ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ СВІТОВОЇ НАУКИ – ХХІ СТОЛІТТЯ»

Шановні друзі!

Наукова асоціація «Південноукраїнський гуманітарний альянс» спільно із громадським об’єднанням «Громадянська дія» запрошують Вас взяти участь у XXХVІІ-й Всеукраїнській науковій конференції «Інноваційний потенціал світової науки – ХХІ століття», яка пройде з 19 по 22 квітня 2016 року.

1

Всі матеріали конференції будуть розміщені на сайті Інтелект-порталу «nauka.zinet.info», а також опубліковані у вигляді Наукового збірника статей, який буде надісланий по пошті всім учасникам. Крім цього, кожен учасник отримає налижним чином оформлену довідку про участь у науковому заході.

Також на Інтернет-порталі nauka.zinet.info буде розміщено електронний варіант збірки для огляду та завантаження.

В рамках конференції планується робота наступних секцій:
– Історія і право
– Філософія і культура
– Психологія і соціологія
– Філологічні науки
– Педагогічні науки
– Економічні науки
– Менеджмент і маркетинг
– Сучасні інформаційні технології
– Фізико-математичні науки
– Технічні науки
– Будівництво та архітектура
– Біологічні науки, екологія та хімія
– Сільське господарство
– Дендрологія та ландшафтний дизайн

З метою зручності подальшого використання матеріалів конференції та коректності посилань на них, електронний і друкований варіанти збірника матеріалів конференції будуть оформлені відповідно до вимог до наукових публікацій. Кожна стаття отримає постійну унікальну адресу в мережі Internet. Оргкомітет конференції гарантує її незмінність і можливість постійного доступу до опублікованих ресурсів.

До публікації приймаються тексти від 3-х сторінок А4 на українській, російській або англійській мовах з анотацією.

Детальні технічні вимоги щодо участі у науковому заході містяться у файлі за посиланням nauka.zinet.info/doc/conf_require.doc
або за посиланням nauka.zinet.info/ogoloshennya37.php

Вартість публікації становить 35 грн. за кожну повну чи неповну сторінку тексту. Для авторів, які повторно беруть участь у конференції, діють пільгові умови: вартість кожної повної або неповної сторінки публікації становить 30 грн.

Додаткову інформацію щодо наукового заходу можна дізнатися за адресою *nauka@zinet.info
<nauka@zinet.info>* або за телефонами 097-954-74-46, 093-395-18-05.

Запрошуємо до активної участі!

З повагою,
Оргкомітет конференції

Залишити відповідь

Схожі новини

КАФЕДРА МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!КАФЕДРА МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

Кафедра музикознавства та вокально-хорового мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує набір на 2019-2020 навчальний рік: за освітніми ступенями “Бакалавр” та “Магістр” на освітню програму: 014 Середня освіта.

Концерт молодіжного гурту «МІСТО МРІЙ», присвячений Всесвітньому дню рок-н-ролу.Концерт молодіжного гурту «МІСТО МРІЙ», присвячений Всесвітньому дню рок-н-ролу.

     10 квітня у приміщенні Уманського обласного музичного училища ім. П.Д. Демуцького відбувся концерт молодіжного гурту «МІСТО МРІЙ», присвячений Всесвітньому дню рок-н-ролу. Приємно зазначити, що керівником і солістом-вокалістом гурту

ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ!ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ!

Колектив факультету мистецтв вітає викладача кафедри інструментального виконавства Анатолія Коваленка та його наукового керівника доктора педагогічних наук, професора, професора кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Тетяну Кочубей з успішним захистом