20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО “СЛОБОЖАНЩИНА”» ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ВИХОВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕЛІТИ – ФУНДАМЕНТ ДОВГОСТРОКОВОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО “СЛОБОЖАНЩИНА”» ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ВИХОВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕЛІТИ – ФУНДАМЕНТ ДОВГОСТРОКОВОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»

1

Шановні колеги!

Громадська організація «Наукове товариство “Слобожанщина”» (м. Краматорськ, Україна) запрошує вас взяти участь у науково-практичній конференції «Виховання національної еліти – фундамент довгострокового розвитку суспільства», що буде проведена в дистанційному форматі 30 червня 2016 року.

Збірнику робіт конференції будуть присвоєні бібліографічні індекси УДК, ББК та вихідні дані українського видавництва. Збірник буде видано в електронному та паперовому вигляді. Електронний збірник буде розіслано та опубліковано упродовж 7 днів після проведення конференції, паперовий – упродовж 21 дня.

До участі запрошуються аспіранти, студенти, науковці, громадські активісти, практикуючі спеціалісти.

Матеріали необхідно надіслати на e-mail office@confml.org до 18:00 6 червня 2016 року, вказавши в темі слово «Реєстрація» та прізвище першого автора.

Інформаційний лист

Залишити відповідь

Схожі новини

ВШАНУВАННЯ ПРАЦІВШАНУВАННЯ ПРАЦІ

На засіданні вченої ради університету, 27 січня 2014 року, заслухано звіт проректора з наукової роботи доцента Олени Ярошинської про наукову діяльність університету у 2013 році, яка також озвучила показники рейтингу

ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «БАКАЛАВР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ «025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «БАКАЛАВР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ «025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»

21 червня 2023 року на кафедрі інструментального виконавства факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини відбувся випускний кваліфікаційний екзамен «Виконання концертної програми з фаху» здобувачів 44 групи денної форми навчання спеціальності «025 Музичне

ВІДПОЧИНОК НА ЛОНІ МАЛЬОВНИЧИХ ПЕЙЗАЖІВ В ПРИЄМНІЙ КОМПАНІЇ ДРУЗІВВІДПОЧИНОК НА ЛОНІ МАЛЬОВНИЧИХ ПЕЙЗАЖІВ В ПРИЄМНІЙ КОМПАНІЇ ДРУЗІВ

Всім відомо, що відпочинок на природі за містом, на лоні мальовничих пейзажів в приємній компанії друзів – ідеальний варіант проведення вихідних, особливо в таку пору року як осінь. Минулих вихідних