20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ТАНЦЮ!

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ТАНЦЮ!

Культуру людства неможливо уявити без танців. Спортивні і народні, класичні та сучасні… Здавалося б вибирай що хочеш, але в будь-якому танці важливо не просто рухатися, а відчувати його кожною клітинкою тіла та всім серцем!

Міжнародний день танцю з 1982 року за рішенням ЮНЕСКО відзначається 29 квітня – у день народження французького балетмейстера Жана-Жоржа Новера, реформатора і теоретика хореографічного мистецтва, який увійшов до історії, як «батько сучасного балету».

Цього дня весь танцюючий світ відзначатиме професійне свято – театри опери і балету, сучасні танцювальні трупи, ансамблі сучасного, бального і народного танцю та інші, як професійні, так і аматорські.

Отож, вітаємо, в першу чергу, викладачів і студентів кафедри хореографії та художньої культури, а також усіх причетних до танцювального мистецтва із цим величним святом – Міжнародним днем танцю! Бажаємо творчого натхнення, міцного здоров’я та незгасаючого бажання творити прекрасне!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2014»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2014»

11 квітня 2014 р. кафедрою хореографії та художньої культури організовується Міський відкритий хореографічний фестиваль «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2014», який проходитиме за адресою: м. Умань, вул. Садова, 28, актова зала нового корпусу  Уманського

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Вітаємо з Днем народження викладача кафедри інструментального виконавства Бойко Ірину Михайлівну! Шановна Ірина Михайлівна, вітаємо Вас з Днем народження! Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, щастя, творчої наснаги і оптимізму,

ВЕЧОРНИЦІ В ГУРТОЖИТКУВЕЧОРНИЦІ В ГУРТОЖИТКУ

13 грудня православні християни відзначають велике свято – день Святого Андрія Первозванного. В народі це свято часто називали днем Андрія Осіннього, або Гадального. За народним календарем заведено гуляти й веселитися,