20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «УКРАЇНСЬКЕ НАРОДНЕ МИСТЕЦТВО ЯК ЗАСІБ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ»

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «УКРАЇНСЬКЕ НАРОДНЕ МИСТЕЦТВО ЯК ЗАСІБ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ»

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Регіональному науково-методичному семінарі «Українське народне мистецтво як засіб національно-патріотичного виховання молодого покоління» (в рамках проведення ІV Етнографічного фестивалю «Ярмарок мистецтв у «Старій Умані»), що проводиться 12 травня 2016 року кафедрою образотворчого мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Стара Умань 2

Початок о 10.00 (територія Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань»

Напрями роботи семінару:
1. Національно-патріотичне виховання у процесі підготовки майбутніх учителів образотворчого мистецтва.
2. Теоретичні та методичні аспекти підготовки фахівців художніх спеціальностей у вищій школі засобами народного мистецтва.
3. Народно-художня творчість у системі фахової підготовки майбутніх учителів мистецьких дисциплін..

Більш детальну інформацію про науково-методичний семінар, можна отримати: за телефоном 8-093-9943264 (Побірченко Олена Михайлівна)

Залишити відповідь

Схожі новини

БЛИСКУЧА ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ МИСТЕЦТВ!БЛИСКУЧА ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ МИСТЕЦТВ!

14-16 квітня 2016 року в Львiвському мiському палаці культури іменi Г. Хоткевича народний аматорський колектив «Софія» взяв участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «ЗІРКОВИЙ ГРАМОФОН ТАЛАНТІВ 2016», де наші дівчата –

ВИЇЗДНИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙВИЇЗДНИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

02.02.2023 року викладачами факультету мистецтв було проведено зустріч зі студентами Тульчинського фахового коледжу культури. У рамках зустрічі була надана інформація, що до вступної кампанії, а також були проведені майстер-класи –

XI МІЖНАРОДНИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ ФОТОКОНКУРС «ГАРЯЧА КРИГА-2020» ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІXI МІЖНАРОДНИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ ФОТОКОНКУРС «ГАРЯЧА КРИГА-2020» ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ

Київський національний університет технологій та дизайну  проводить XI Міжнародний студентський фотоконкурс «Гаряча Крига -2020» та запрошує студентську молодь долучатися до участі. Заявки на участь та фотороботи прийматимуться до 1 липня.