20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ТВОРЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ПОЛІЩУК ОЛЕНОЮ ВАСИЛІВНОЮ

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ПОЛІЩУК ОЛЕНОЮ ВАСИЛІВНОЮ

Нещодавно на факультеті мистецтв відбулася творча зустріч студентів спеціальності «Образотворче мистецтво» з заслуженим майстром народної творчості України, членом Національної спілки майстрів народного мистецтва України, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри теорії і методик дошкільної освіти Поліщук Оленою Василівною.

Майстриня розповіла про свій життєвий шлях та познайомила присутніх зі своїми здобутками на ниві народної творчості України.

Студенти мали змогу ознайомитися із роботами майстрині та отримати позитивний досвід із спілкування з творчою особистістю.

Висловлюємо щиру подяку шановній Олені Василівні за цікаву і змістовну зустріч та бажаємо невичерпного натхнення, оптимізму, нових творчих досягнень!

Залишити відповідь

Схожі новини

«ТАЄМНИЦІ ЦИВІЛІЗАЦІЇ» ЗАПРОШУЮТЬ НА РОБОТУ«ТАЄМНИЦІ ЦИВІЛІЗАЦІЇ» ЗАПРОШУЮТЬ НА РОБОТУ

Дитячий табір «Таємниці Цивілізації» запрошує на роботу аніматорів, вихователів, керівників гуртків, фотографів, Dj, спортивних інструкторів. Бажаючим працювати потрібно відправити лист з поміткою «Робота в таборі» на електронну скриньку TIB-Ivan@ukr.net; тел.:

НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ!НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ!

29 травня свій День народження відзначає майстер виробничого навчання, викладач кафедри образотворчого мистецтва Білоус Аліса Олександрівна. Шановна Аліса Олександрівна! Прийміть щирі слова вітання від імені всього нашого колективу. Від усієї

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015»

Для участі в ІІ Всеукраїнському хореографічному фестивалі «Квітнева феєрія – 2015» запрошуються дитячі та юнацькі хореографічні колективи, організовані при державних дошкільних та загальноосвітніх закладах, установах додаткової освіти, муніципальних установах та