20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА

Шановні колеги, студенти!

Щиросердно вітаємо вас із державним святом – Днем захисника України, який відзначається у день свята Покрови Пресвятої Богородиці, водночас із Днем Українського козацтва.

Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

Слава і велика вдячність військовим, зокрема студентам факультету мистецтв, які сьогодні, щоденно ризикуючи власним здоров’ям і життям, захищають незалежність і цілісність держави, наш мир і спокій. Нехай ваші відвага та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких, рідних та держави!

Бажаємо усім чоловікам козацького здоров’я, невичерпної енергії, бадьорості духу, впевненості у собі!

Нехай Покрова Пресвятої Богородиці благословляє усіх нас на добрі справи, самопожертву заради ближнього, зміцнює нашу віру, дасть усім нам наснаги і миру!

1

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ПОЧАТКУ ЗАНЯТЬ У ІІ СЕМЕСТРІ!ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ПОЧАТКУ ЗАНЯТЬ У ІІ СЕМЕСТРІ!

Шановні студенти! Повідомляємо вам, що відповідно до рішення вченої ради факультету мистецтв освітній процес на факультеті мистецтв у період з 01.02.2021 р. по 14.02.2021 р. буде відбуватися виключно в дистанційному

“Згадаймо вальсу звук чарівний…”“Згадаймо вальсу звук чарівний…”

      22 квітня о 16:00 в актові залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університетy, мистецько-педагогічний факультет презентує свій черговий мистецько-освітній проект “Згадаймо вальсу звук чарівний…”. Отож, запрошуємо всіх бажаючих

ПЕРЕМОГА ГІТАРИСТІВ НА МІЖНАРОДНОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «СХОДИНКИ ДО МАЙСТЕРНОСТІ»ПЕРЕМОГА ГІТАРИСТІВ НА МІЖНАРОДНОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «СХОДИНКИ ДО МАЙСТЕРНОСТІ»

10-11 грудня 2022 року відбувся ІХ Міжнародний двотуровий фестиваль-конкурс «Сходинки до майстерності». За рішенням журі найвищий ступінь нагороди Гран-прі отримали: Азарій Чадай-Фесик (І курс ОС «Магістр») та гітарний дует «Містерія» (у