20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

8 червня творчі колективи мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в складі: Народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві» (керівник – доц. Людмила Андрощук), Народного аматорського ансамблю народного танцю «Яворина» (керівник – Сергій Куценко) та Народного інструментального ансамблю «Музичні візерунки» (керівник – Віра Калабська) взяли участь у заключному концерті переможців регіональних оглядів-конкурсів колективів вокально-хорового, інструментального та хореографічного жанрів, присвяченого 118-й річниці з дня народження В.К. Авраменка та 60-тиріччю утворення Черкаської області.
Святкові урочистості на сцені Черкаської обласної філармонії відкривав ансамбль сучасного танцю «Візаві» хореографічною композицією «Заметіль» (постановка Людмили Андрощук) під інструментальний акомпанемент ансамблю «Музичні візерунки». Колективи були нагороджені Дипломом І ступеня від начальника управління культури облдержадміністрації Н.Г. Джури.

ВІДКРИТТЯ ЗАМЕТІЛЬ

ЗАМЕТІЛЬ

ДИПЛОМ ВІЗАВІ І

Не менш захоплюючим видовищем від ансамблю сучасного танцю «Візаві» була хореографічна композиція «Танго над прірвою», за яку і керівника колективу – Людмилу Андрощук і виконавців Богдана Шпака (студент 34 гр. мистецько-педагогічного факультету) та Інну Попову (студентка 24 гр. мистецько-педагогічного факультету) було нагороджено дипломом І ступеня.

ТАНГО 2 ТАНГО 1 ШПАК І ПОПОВА ДИПЛОМ ВІЗАВІ ІІ

Завершуючим був виступ ансамблю народного танцю «Яворина», який продемонстрував хореографічну композицію «Єврейський танець» (постановка Сергія Куценка) та також був нагороджений дипломом І ступеня.

ЄВРЕЙСЬКИЙ ДИПЛОМ ЯВОРИНА

Отож, підсумовуючи вище зазначене, впевнено можна сказати, що творчі колективи мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є одними із найкращих колективів Черкаської області та України.
Велика подяка від керівників та учасників колективів за організацію участі у фестивалі та вагому підтримку висловлюється ректору університету – проф. Побірченко Наталії Семенівні, декану мистецько-педагогічного факультету – доц. Дудник Олені Володимирівні, голові профкому університету – доц. Осадчому Олександру Семеновичу.
Бажаємо всім учасникам та керівникам колективів творчого натхнення, професійних успіхів, невичерпної енергії та бадьорості духу в їх творчій праці!

3 коментарі до “ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!”

  1. Наші хореографи найкращі,найяскравіші,найталановитіші люди, які кожного дня працюють над собою …і за те вони отримують нагороди за перші місця!Молодці..так тримати!*

  2. Ну що тут скажеш?:) Бути в складі цих колективів – просто щастя!!! Щиро дякую керівникам і бажаю нам всім подальших творчих успіхів та нових перемог!!!:)

  3. Вітаю)))) Наші викладачі і студенти молодці, так тримати і ніколи не здаватися!!!!! І отримувати ще більше нагород)))

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУЛАСЯ ЗАХОПЛЮЮЧА ЕКСКУРСІЯ ДО КАРТИННОЇ ГАЛЕРЕЇВІДБУЛАСЯ ЗАХОПЛЮЮЧА ЕКСКУРСІЯ ДО КАРТИННОЇ ГАЛЕРЕЇ

Мистецтво – це те, до чого тягнеться душа кожної творчої людини. 27 лютого студенти І курсу мистецько-педагогічного факультету 11 та 14 групи, разом з куратором Биковою Ольгою Вікторівною, відвідали місце,

ВІДБУЛАСЬ ПРЕМ’ЄРА ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ВИСТАВИ “ПОДОРОЖ НАВКОЛО СВІТУ ЗА 60 ХВИЛИН”ВІДБУЛАСЬ ПРЕМ’ЄРА ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ВИСТАВИ “ПОДОРОЖ НАВКОЛО СВІТУ ЗА 60 ХВИЛИН”

12 листопада в актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася довгоочікувана хореографічна вистава “Навколо світу за 60 хвилин” – творчий проект студентів 34 групи мистецько-педагогічного

В УКРАЇНІ ПРОХОДИТЬ КОНКУРС «КРАЩИЙ СТУДЕНТ-2017»В УКРАЇНІ ПРОХОДИТЬ КОНКУРС «КРАЩИЙ СТУДЕНТ-2017»

Шановні студенти! Тривають регіональні етапи Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України-2017». «Кращий студент України» – всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як